01-12-2023

«Επί Τόπου», με τον Νάσο Γουμενίδη- O Παναγιώτης Καραΐσκος και ο Βασίλης Γκιόκας μιλάνε στον Νάσο Γουμενίδη - Σάββατο και Κυριακή στις 13:40

Δελτίο τύπου - Επί Τόπου - O Παναγιώτης Καραΐσκος και ο Βασίλης Γκιόκας μιλάνε στον Νάσο Γουμενίδη και περιγράφουν όλη τη συγκλονιστική πορεία τους

«Επί Τόπου», με τον Νάσο Γουμενίδη

O Παναγιώτης Καραΐσκος και ο Βασίλης Γκιόκας μιλάνε στον Νάσο Γουμενίδη

και περιγράφουν όλη τη συγκλονιστική πορεία τους

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «Επί Τόπου» φιλοξενούν και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN αποκλειστικά θέματα, συνεντεύξεις που θα συζητηθούν και ρεπορτάζ για όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στην κοινωνία.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, η εκπομπή παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές από τη λαμπερή βραδιά του «Fame Story». Όλο το παρασκήνιο από το απολαυστικό σόου και όλα όσα ξεχώρισαν στη μουσική ακαδημία.

Ακόμα, με αφορμή την παραβατικότητα των ανηλίκων και τη χρήση ναρκωτικών σ’ αυτή την ευαίσθητη ηλικία ο μαραθωνοδρόμος Παναγιώτης Καραΐσκος, ο ήρωας του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου που γύρισε από την κόλαση της ηρωίνης, δίνει μαθήματα ζωής. Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη στον Νάσο Γουμενίδη μιλάει για την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά, τη σύλληψή του, για τον πόνο που προκάλεσε στους γονείς του αλλά και για το πως κατάφερε να σωθεί και να γίνει ένας τεράστιος αθλητής και νικητής του Μαραθωνίου.

Τέλος, η εκπομπή παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο γύρω από τη νέα κόντρα στην οικογένεια Τράγκα με αφορμή την περιουσία του.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, η εκπομπή θυμάται τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει και πρωταγωνιστήσει στην ελληνική τηλεόραση και τι κάνουν σήμερα στην ζωή τους.

Ακόμα, η συνέντευξη του Νάσου Γουμενίδη με τον Βασίλη Γκιόκα, «άρχοντα» της «Aqua Marina» της Βουλιαγμένης που έχει αφήσει εποχή στην κοσμική Αθήνα, θα μας ταξιδέψει. Ο κύριος Βασίλης Γκιόκας από το Σούλι της Ηπείρου βρέθηκε να απασχολεί μέχρι τους New York Times, που προτείνουν τον πανέμορφο αυτό χώρο στους αναγνώστες τους, οι οποίοι επισκέπτονται την Αθήνα.

«Επί Τόπου» με τον Νάσο Γουμενίδη, κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Ελίνα Κοτανίδου

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα, Μάνος Κοκοράκης