01-12-2023

Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα - Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:30

Δελτίο τύπου - Chef Στην κουζίνα Σας - Μοσχαράκι κυδωνάτο και γλυκόξινα ταϊλανδέζικα νουντλς με σολομό, ετοιμάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας αυτό το Σαββατοκύριακο στo OPEN

Chef στην κουζίνα σας

με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Μοσχαράκι κυδωνάτο και γλυκόξινα ταϊλανδέζικα νουντλς με σολομό, ετοιμάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας

αυτό το Σαββατοκύριακο στo OPEN

Ο Βαγγέλης Δρίσκας επιστρέφει ανανεωμένος με τη νέα του εκπομπή Chef στην κουζίνα σας και μας ετοιμάζει λαχταριστά πιάτα γεμάτα γεύσεις και αρώματα και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 16:30 στο OPEN!

 Ο αγαπημένος Chef μας υποδέχεται στο ολοκαίνουργιο εργαστήριό του και μοιράζεται μαζί μας απλόχερα τα μυστικά του για τα σωστά υλικά και τις τεχνικές, καθοδηγώντας μας βήμα-βήμα για να δημιουργήσουμε τα πιο νόστιμα πιάτα που θα καταπλήξουν. Ακόμα, μας ξεναγεί στις τοπικές κουζίνες της Ελλάδας, αλλά και στις κουζίνες του κόσμου και μας δείχνει όλα τα απαραίτητα για να μαγειρεύουμε με αυτοπεποίθηση και χωρίς άγχος, ώστε να έχουμε πάντα το τέλειο αποτέλεσμα.

 Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 16:30 ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει πρωτότυπα και λαχταριστά λαζάνια πατάτας με τυριά στον φούρνο, αλλά και μοσχαράκι κυδωνάτο, ένα κλασικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας. Ακόμη, μαγειρεύει το κουνουπίδι διαφορετικά και το κάνει σάλτσα για ζυμαρικά, ενώ φτιάχνει και δύο υγιεινές και θρεπτικές λιχουδιές με μήλα και μπανάνες για μικρούς και μεγάλους.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 16:30 μαγειρεύει το αγαπημένο χοιρινό κρασάτο με μανιτάρια, δοκιμάζει μία διαφορετική και πολύ εύκολη ζύμη για πίτσα στο λεπτό και μας ταξιδεύει στην Ασία για να δοκιμάσουμε γλυκόξινα ταϊλανδέζικα νουντλς με σολομό. Τέλος, ψήνει μία αφράτη και απίστευτα νόστιμη πρασοτυρόπιτα σουφλέ και φτιάχνει τα κλασικά μπράουνις σε μία παραλλαγή με καφέ και πεκάν.

 Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται μαζί μας γνώση για υλικά και τεχνικές, μαζί με τις πιο πετυχημένες συνταγές για μια ζωή.

 Κάθε εκπομπή κρύβει πολλή νοστιμιά, πολλές γνώσεις και ακόμη περισσότερες γευστικές εκπλήξεις!

Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα, Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 16.30 στο OPEN

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δείτε το τρέιλερ εδώ