08-12-2023

Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα - Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:30

Δελτίο τύπου - Μπουγάτσα με κιμά, παραδοσιακά σουτζουκάκια, τα περίφημα ψωμάκια ατμού bao, αλλά και σιροπιαστό ρεβανί με ταχίνι και κακάο ετοιμάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας αυτό το Σαββατοκύριακο στo OPEN

Chef στην κουζίνα σας

με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Μπουγάτσα με κιμά, παραδοσιακά σουτζουκάκια, τα περίφημα ψωμάκια ατμού bao, αλλά και σιροπιαστό ρεβανί με ταχίνι και κακάο,

  ετοιμάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας

αυτό το Σαββατοκύριακο στo OPEN

Ο Βαγγέλης Δρίσκας επιστρέφει ανανεωμένος με τη νέα του εκπομπή Chef στην κουζίνα σας και μας ετοιμάζει λαχταριστά πιάτα γεμάτα γεύσεις και αρώματα και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 16:30 στο OPEN!

 Ο αγαπημένος Chef μας υποδέχεται στο ολοκαίνουργιο εργαστήριό του και μοιράζεται μαζί μας απλόχερα τα μυστικά του για τα σωστά υλικά και τις τεχνικές, καθοδηγώντας μας βήμα-βήμα για να δημιουργήσουμε τα πιο νόστιμα πιάτα που θα καταπλήξουν. Ακόμα, μας ξεναγεί στις τοπικές κουζίνες της Ελλάδας, αλλά και στις κουζίνες του κόσμου και μας δείχνει όλα τα απαραίτητα για να μαγειρεύουμε με αυτοπεποίθηση και χωρίς άγχος, ώστε να έχουμε πάντα το τέλειο αποτέλεσμα.

 Και αυτή την εβδομάδα, ο Βαγγέλης Δρίσκας έχει ετοιμάσει μοναδικές συνταγές για την εκπομπή Chef στην κουζίνα σας. Μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή για την πιο λαχταριστή βορειοελλαδίτικη μπουγάτσα με κιμά, ένα ιδιαίτερα αρωματικό κοτόπουλο Προβηγκίας με κρούστα παρμεζάνας, αφράτα παραδοσιακά σουτζουκάκια και μοναδικέςτραγανές πατατοκροκέτες.

Μας προτείνει χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα πιπεριάς και φέτα αλλά και μία πρωτότυπη τάρτα cheeseburger με αφράτη σφολιάτα για το κυριακάτικο τραπέζι. Ακόμα, μαγειρεύει κλασική ελληνική μανέστρα με μπακαλιάρο και μας μαθαίνει πως να φτιάξουμε γαρίδες σαγανάκι στο λεπτό. Στη συνέχεια, ταξιδεύουμε μέχρι την Ασία με τα περίφημα bao, τα αφράτα ψωμάκια ατμού που τα σερβίρει με 2 γεμίσεις και μας ετοιμάζει ένα αφράτο νηστίσιμο σιροπιαστό ρεβανί με ταχίνι και κακάο.

 Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται μαζί μας γνώση για υλικά και τεχνικές, μαζί με τις πιο πετυχημένες συνταγές για μια ζωή.

 Κάθε εκπομπή κρύβει πολλή νοστιμιά, πολλές γνώσεις και ακόμη περισσότερες γευστικές εκπλήξεις!

Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 16.30 στο OPEN

 Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δείτε το τρέιλερ εδώ