08-12-2023

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη - O Theo Alexander μιλάει στον Νάσο Γουμενίδη - Σάββατο και Κυριακή στις 13:40

Δελτίο τύπου - O Theo Alexander μιλάει στον Νάσο Γουμενίδη και στο ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ - Σάββατο & Κυριακή στις 13:40

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη

O Theo Alexander μιλάει στον Νάσο Γουμενίδη

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή Επί Τόπου φιλοξενούν και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN αποκλειστικά θέματα, ρεπορτάζ για ό,τι απασχολεί την κοινωνία και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Αυτή την εβδομάδα ο Έλληνας διεθνούς φήμης ηθοποιός Theo Alexander, σε μια εξομολόγηση ψυχής.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, η εκπομπή παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές από τη λαμπερή βραδιά του «Fame Story». Όλο το παρασκήνιο από το απολαυστικό σόου και όλα όσα ξεχώρισαν στη μουσική ακαδημία.

Ακόμα, βλέπουμε όλες τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Όλιβερ, του σκύλου στην Αράχωβα, που δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή μετά τη βάναυση κακοποίηση που υπέστη. Πού βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας και τι λένε όσοι γνωρίζουν την υπόθεση;

Στη συνέχεια έρχεται μία μεγάλη έρευνα της εκπομπής για τα παιδιά που βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας. Τι λένε οι γιατροί που βιώνουν καθημερινά αυτή την κατάσταση και ποιο είναι το μέλλον αυτών των ταλαιπωρημένων παιδιών;

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, η εκπομπή θυμάται τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει και πρωταγωνιστήσει στην ελληνική τηλεόραση και τι κάνουν σήμερα στην ζωή τους.

Στη συνέχεια, ο Νάσος Γουμενίδης συναντά τον διεθνούς φήμης ηθοποιό, Theo Alexander, ο οποίος ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, την πετυχημένη καριέρα του στην Αμερική, το «True Blood», την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ αναφέρεται και στην τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του για τις ανάγκες της σειράς «42 βαθμοί».

Επί Τόπου με τον Νάσο Γουμενίδη, κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Ελίνα Κοτανίδου

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα, Μάνος Κοκοράκης