15-12-2023

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη - Σάββατο και Κυριακή στις 13:40

Δελτίο τύπου - ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ με τον Νάσο Γουμενίδη

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη

Σάββατο και Κυριακή στις 13:40

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή Επί Τόπου φιλοξενούν και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN αποκλειστικά θέματα, ρεπορτάζ για ό,τι απασχολεί την κοινωνία και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Αυτή την εβδομάδα η εκπομπή ασχολείται με τα παράνομα κέντρα αισθητικής, ενώ παρουσιάζει και τη μεγάλη της έρευνα για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά στα νοσοκομεία της χώρας.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, η εκπομπή δείχνει τις καλύτερες στιγμές από τη λαμπερή βραδιά του «Fame Story». Όλο το παρασκήνιο από το απολαυστικό σόου και όλα όσα ξεχώρισαν στη μουσική ακαδημία.

Ακόμα, το Επί Τόπου ασχολείται με ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα των τελευταίων ημερών, που είναι τα παράνομα κέντρα αισθητικής και πως επιτήδειοι χρησιμοποιούν παράνομες μεθόδους και σκευάσματα προκειμένου να πείσουν τα θύματα. Τι λένε άνθρωποι του χώρου αλλά και επιστήμονες από τις επικίνδυνες αυτές πρακτικές και που μπορούν να οδηγήσουν; Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες θυμάτων που έπεσαν στα «δίχτυα» και έφτασαν στο σημείο να παραμορφωθούν.

Στη συνέχεα, η Ιλεάνα Μακρή, επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων με διεθνή πορεία, μιλάει στην εκπομπή και αποκαλύπτει πως τα κοσμήματά της τα είδαμε στην πετυχημένη σειρά του Netlflix, «Emily in Paris».

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, η εκπομπή θυμάται τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει και πρωταγωνιστήσει στην ελληνική τηλεόραση και τι κάνουν σήμερα στην ζωή τους.

Στη συνέχεια, βλέπουμε τη μεγάλη έρευνα της εκπομπής για τα παιδιά που βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας. Τι λένε οι γιατροί που βιώνουν καθημερινά αυτή την κατάσταση και ποιο είναι το μέλλον αυτών των ταλαιπωρημένων παιδιών.

Επίσης πώς ένας μεγάλος επιχειρηματίας εξαπατήθηκε με πρόσχημα τη συμμετοχή του σε προγράμματα μέσω του ΕΣΠΑ και έχασε 1.300.000. Τι λέει ο ίδιος για την περιπέτειά του και πως τον έπεισαν να τους τα δώσει.

Επί Τόπου με τον Νάσο Γουμενίδη, κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN

#epitopou

 Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Ελίνα Κοτανίδου

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα, Μάνος Κοκοράκης