04-01-2024

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στη μαγευτική Μπριζ- Σάββατο στις 17:45 στο OPEN

Δελτίο τύπου - Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη μαγευτική Μπριζ

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση,

ταξιδεύουν στη μαγευτική Μπριζ

 Σάββατο στις 17:45 στο OPEN

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν στην παραμυθένια πόλη της Μπριζ, αυτό το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 17:45 στο OPEN!

Το όμορφο ταξίδι ξεκινά με μία βόλτα στην «καρδιά» της πόλης, την πλατεία Μαρκτ, εκεί όπου θαυμάζουν τα εντυπωσιακά γοτθικά κτήρια στην πλατεία ντε Μπουργκ και ανακαλύπτουν κρυφές γωνιές της Μπριζ, όπως η λαϊκή αγορά που γίνεται κάθε μέρα σε κεντρική πλατεία.

Στη συνέχεια, επισκέπτονται τη Βασιλική του Αγίου Αίματος, ένα αληθινό «κόσμημα» για την Μπριζ, την εκκλησία της Παναγίας με το σπάνιο έργο τέχνης του Μιχαήλ Άγγελου και την εκκλησία της Ιερουσαλήμ, η οποία αποτελεί αντιγραφή του Πανάγιου Τάφου.

Ακόμα, μας αποκαλύπτουν γραφικές, μη τουριστικές γειτονιές της Μπριζ, όπως η Αγία Άννα, και η μαγευτική Λίμνη της Αγάπης.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας παρουσιάζουν τα καλύτερα μέρη για να δοκιμάσουμε αυθεντική βελγική σοκολάτα, βάφλες και ζεστό ρόφημα σοκολάτας υπερπαραγωγή. Επίσης μας προτείνουν να κάνουμε ένα ρομαντικό διάλειμμα σε ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο, να γευματίσουμε σε ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στο ποτάμι και να πιούμε βελγική μπίρα σε μία εκπληκτική ζυθοποιία.

Εικόνες με τον Τάσο Δούση: Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 17:45 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ εδώ