11-01-2024

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη - Επιστρέφει δυναμικά, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN, με πλούσιο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Επί τόπου

«Επί Τόπου», με τον Νάσο Γουμενίδη

Επιστρέφει δυναμικά, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN,

με πλούσιο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «Επί Τόπου» επιστρέφουν δυναμικά αυτό το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Ιανουαρίου, στις 13:40 στο OPEN, με αποκλειστικά θέματα και αποκαλύψεις που σοκάρουν.

Πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, η εκπομπή παρουσιάζει όλα όσα μας ενδιαφέρουν και όλα όσα μας απασχολούν, με έγκυρο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ αλλά και με εκτενείς αναλύσεις γύρω από τα ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Ο Νάσος Γουμενίδης, φέρνει στο φως υποθέσεις που θα συζητηθούν, αλλά και άγνωστες ιστορίες που καθηλώνουν. Προσωπικότητες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα μιλάνε στο «Επί Τόπου» και μας συμπαρασύρουν στις ξεχωριστές προσωπικές τους διαδρομές. Ακόμα στην εκπομπή κυρίαρχο ρόλο έχουν και τα δημοσιογραφικά αφιερώματα που μας ταξιδεύουν στον χρόνο. Μία πολυεπίπεδη εκπομπή για τον σύγχρονο άνθρωπο και τον ενημερωμένο τηλεθεατή.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Ιανουαρίου στις 13:40  στο OPEN, ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «Επί Τόπου» επιστρέφουν με πλούσια θεματολογία και εκτενές ρεπορτάζ για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

«Επί Τόπου» με τον Νάσο Γουμενίδη, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:40 στο OPEN!

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Ελίνα Κοτανίδου

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα, Μάνος Κοκοράκης

Δείτε το τρέιλερ εδώ