11-01-2024

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στο Άμστερνταμ- Κυριακή στις 17:45 στο OPEN

Δελτίο τύπου - Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στο Άμστερνταμ

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στο πανέμορφο Άμστερνταμ, την πόλη της τουλίπας και των ποδηλάτων, αυτή την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 17:45 στο OPEN!

Το ταξίδι ξεκινά και οι «Εικόνες», ανακαλύπτουν τη Νιούβε Ζάιντε, τμήμα του μεσαιωνικού Άμστερνταμ, την πλατεία Νταμ με τα εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής κτήρια και παρατηρούν τις αντανακλάσεις στα γραφικά κανάλια της πόλης το πρωί. Ακόμα, θαυμάζουν την περίφημη Αγορά Λουλουδιών, το υπέροχο βασίλειο της τουλίπας. Στη συνέχεια κάνουν ρομαντική ξενάγηση στα κανάλια του Άμστερνταμ στη δύση και καταλήγουν βραδινή βόλτα στην «αμαρτωλή συνοικία» της πόλης.

Επίσης, επισκέπτονται την πλατεία Ρέμπραντ με την έντονη ζωή μεσημέρι και βράδυ, τη Σκίνι Μπριτζ με την εκπληκτική θέα στον ποταμό Άμστελ, την αγορά για όλα τα γούστα στη Γουότερλου Πλέιν και την πλατεία Λέιτσεπλεϊν, το επίκεντρο της ζωής και του πολιτισμού στο Άμστερνταμ.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας παρουσιάζουν το μοναδικό μπαρ που πληρωνόταν με μαϊμούδες, μία καφετέρια με ασυναγώνιστη θέα στα κανάλια, το απόλυτο μαγαζί για τους λάτρεις των τυριών, καθώς και μέρη για να δοκιμάσουμε παραδοσιακά ολλανδικά φαγητά και γλυκά.

«Εικόνες» με τον Τάσο Δούση: Κάθε Κυριακή στις 17:45 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ