12-01-2024

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη - O πατέρας του έξι μηνών βρέφους στη Βέροια, μιλά στην εκπομπή και αποκαλύπτει όλα όσα έζησε-Σάββατο και Κυριακή στις 13:40

Επί τόπου

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη

Σάββατο και Κυριακή στις 13:40

O πατέρας του έξι μηνών βρέφους στη Βέροια,

μιλά στην εκπομπή και αποκαλύπτει όλα όσα έζησε

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή Επί Τόπου επιστρέφουν αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN με συνταρακτικές αποκαλύψεις για τα δύο στυγερά εγκλήματα που συγκλονίζουν τις τελευταίες μέρες τη χώρα.

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, η εκπομπή ασχολείται με τη σοκαριστική είδηση της δολοφονίας του βρέφους μόλις έξι μηνών, από τη μητέρα του στη Βέροια. Ο πατέρας του βρέφους μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή και αποκαλύπτει όλα όσα βίωσε, σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί. Ακόμα, η εκπομπή εστιάζει και στο επίσης φρικιαστικό έγκλημα, αυτό της άγριας δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Το Επί Τόπου αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες και στοιχεία για την υπόθεση και βλέπουμε τι δηλώνουν οι κατηγορούμενοι. Ποιο ήταν το μεγάλο λάθος που τους πρόδωσε και τι είχε υποψιαστεί ο Νάσος Γουμενίδης όταν είχε βρεθεί απέναντι από τον κατηγορούμενο σύντροφό της;

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η εκπομπή θυμάται τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει και πρωταγωνιστήσει στην ελληνική τηλεόραση και τι κάνουν σήμερα στην ζωή τους.

Ακόμα, το Επί Τόπου μας ταξιδεύει στο Γκστάαντ, το ελβετικό χωριό με τα πολυτελή σαλέ και την έντονη ζωή των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου. Επίσης, όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το  μεγάλο πάρτι της κορυφαίας σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη.

Τέλος, η μεγάλη έρευνα της εκπομπής για τον κορονοϊό που πλήττει και τα παιδιά. Το Επί Τόπου  μιλά με ειδικούς για το πως μπορούμε να προφυλαχτούμε και να το αντιμετωπίσουμε.

Επί Τόπου με τον Νάσο Γουμενίδη, κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Ελίνα Κοτανίδου

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα

Δείτε το τρέιλερ εδώ