25-01-2024

Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα - Σάββατο & Κυριακή στις 16:30

Δελτίο τύπου - Chef στην κουζίνα σας - Τα πιο νόστιμα χειμωνιάτικα πιάτα για όλη την οικογένεια

Chef στην κουζίνα σας

με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Τα πιο νόστιμα χειμωνιάτικα πιάτα για όλη την οικογένεια

Σάββατο & Κυριακή στις 16:30

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή Chef στην κουζίνα σας έχουν ετοιμάσει τα πιο νόστιμα χειμωνιάτικα πιάτα για όλη την οικογένεια, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 16:30 στο OPEN!

 Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 16:30, ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ένα κλασικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας: Γίγαντες φούρνου με πράσο και λουκάνικο. Φτιάχνει ένα ιδιαίτερο κοτόπουλο φρικασέ με σέσκουλα και μανιτάρια και μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ετοιμάσουμε μία χυλωμένη κρεατόσουπα με λαχανικά. Ακόμα, δείχνει τη συνταγή για το κλασικό γλυκόξινο χοιρινό από την κινέζικη κουζίνα και στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής μας προτείνει την πιο αφράτη σιροπιαστή γιαουρτόπιτα με αρώματα λεμονιού.

 Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 16:30, ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τα πιο τραγανά χοιρινά σνίτσελ με σάλτσα παρμεζάνας. Στη συνέχεια, μαγειρεύει χυλωμένο γιουβέτσι με ψητά λαχανικά και καβουρμά. Ψήνει αφράτα τυροκούλουρα με σφολιάτα και λευκά τυριά και μας φτιάχνει λεμονάτο γαύρο σαγανάκι στο λεπτό. Στην ώρα του γλυκού, μας προτείνει μία διαφορετική σοκολατένια τάρτα τζιαντούγια.

 Και αυτή την εβδομάδα, το Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.

 Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 16.30 στο OPEN

 Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δείτε το τρέιλερ εδώ