26-01-2024

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη - Η εκπομπή ταξιδεύει στο Μεσολόγγι και καταγράφει όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του Μπάμπη - Σάββατο και Κυριακή στις 13:40

Δελτίο τύπου - Επί Τόπου - Ο Νάσος Γουμενίδης ταξίδεψε στο Μεσολόγγι και κατέγραψε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω το έγκλημα που συγκλονίζει

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη

Σάββατο και Κυριακή στις 13:40

Ο Νάσος Γουμενίδης ταξίδεψε στο Μεσολόγγι και κατέγραψε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω το έγκλημα που συγκλονίζει

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή Επί Τόπου έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN, με συνταρακτικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Μεσολόγγι, το οποίο έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, η εκπομπή ρίχνει φως στη σκοτεινή υπόθεση του Μεσολογγίου. Ο Νάσος Γουμενίδης μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα βρέθηκαν Επί Τόπου στην περιοχή και μας μεταφέρουν όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Τι λένε οι μαρτυρίες, ποια είναι τα πραγματικά γεγονότα και πώς ένας νέος άνθρωπος βρήκε τόσο τραγικό θάνατο; Η αυτοψία της εκπομπής στον τόπο του εγκλήματος και όλες οι απαντήσεις για την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Ακόμα, το Επί Τόπου ασχολείται με όλα όσα έγιναν στην επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη, στο Παρίσι. Ποια σούπερ μόντελ πήραν μέρος, αλλά και τι έγινε στο πάρτι που ακολούθησε. Επίσης, μαθαίνουμε όλα τα νεότερα στοιχεία για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον, ενώ η εκπομπή αναλύει και όλα τα εγχώρια, καυτά τηλεοπτικά νέα. Στην παρέα προστίθενται ο Νίκος Νικητέας και η Τζώρτζια Συρίχα και δίνουν το δικό τους σχόλιο και το δικό τους ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, η εκπομπή θυμάται τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει και πρωταγωνιστήσει στην ελληνική τηλεόραση και τι κάνουν σήμερα στην ζωή τους.

Ακόμα, μαθαίνουμε τα πάντα για τις πωλήσεις εκατομμυρίων στον «πύργο του Ωνάση» στην Νέα Υόρκη και ποιο είναι το παρασκήνιο.

Φυσικά, το ρεπορτάζ για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι συνεχίζεται και η εκπομπή αποκαλύπτει ακόμα περισσότερα στοιχεία για τους λόγους, αλλά και τους «συνεργούς» του κατηγορούμενου κρεοπώλη.

 Επί Τόπου με τον Νάσο Γουμενίδη, κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο OPEN

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Ελίνα Κοτανίδου

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Συνεργάτες: Νίκος Νικητέας, Τζώρτζια Συρίχα

Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Νικολετάκης, Θόδωρος Στέφος, Μαρία Περδικέα

Δείτε το τρέιλερ εδώ