02-02-2024

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» - Τα πιο νόστιμα πιάτα αυτό το Σαββατοκύριακο στις 16:30

Chef στην κουζίνα σας - Βαγγέλης Δρίσκας

«Chef στην κουζίνα σας

με τον Βαγγέλη Δρίσκα»

Τα πιο νόστιμα πιάτα αυτό το Σαββατοκύριακο στις 16:30,

Και από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή ο Βαγγέλης Δρίσκας θα ετοιμάζει μοναδικές συνταγές στις 13:45 στο OPEN

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» έχουν ετοιμάσει τα πιο νόστιμα πιάτα, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 16:30 στο OPEN!

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 16:30, ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ένα ιδιαίτερο ψωμί ολικής άλεσης, με σύκα και καρύδια. Μαθαίνουμε όλα τα βήματα για να μαγειρέψουμε στην εντέλεια το παραδοσιακό και αξεπέραστο παστίτσιο, ένα φαγητό που αγαπάμε όλοι μας. Δοκιμάζουμε ένα κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας: Σαλτιμπόκα αλα ρομάνα. Ακόμα ο Βαγγέλης μαγειρεύει ένα λαχταριστό πιάτο με ζυμαρικά στο λεπτό: Πένες με κοτόπουλο και σάλτσα πέστο. Όσο για το γλυκό; Ανάλαφρο και αρωματικό. Ετοιμαστείτε για φρούτα εποχής ποσέ με ροζέ κρασί, κρέμα μασκαρπόνε και τραγανά μπισκοτάκια.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 16:30, ο Βαγγέλης φτιάχνει αφράτα πεϊνιρλί με γέμιση έκπληξη. Συνεχίζει με το κλασικό γκούλας με εντυπωσιακή γεύση και αρώματα πάπρικας. Φτιάχνει για τη συνέχεια το αγαπημένο tex mex τσίλι κον κάρνε στο λεπτό και φιλετάκια κοτόπουλου στο τηγάνι με κρασί, λεμόνι και ελιές. Και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής ετοιμάζει λαχταριστά ατομικά κιουνεφέ με αρώματα ανθόνερου.

Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», αυτό το Σαββατοκύριακο στις 16.30 και από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή ο Βαγγέλης Δρίσκας θα ετοιμάζει μοναδικές συνταγές στις 13:45 στο OPEN.

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δείτε το τρέιλερ