09-02-2024

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση, συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κούβα- Κυριακή στις 17:45 στο OPEN

Δελτίο τύπου - O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι τους στη χώρα του Τσε και του Φιντέλ, την επαναστατική Κούβα, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 17:45 στο OPEN!

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση,

συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κούβα

 Κυριακή στις 17:45 στο OPEN

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στη χώρα του Τσε και του Φιντέλ, την επαναστατική Κούβα, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 17:45 στο OPEN!

Παρουσιάζουν σημεία στην Αβάνα που αξίζουν της προσοχής μας, όπως το εντυπωσιακό ιστορικό φρούριο Λα Φουέρτσα, τον πολυσύχναστο πεζόδρομο Πασέο ντε Πράδο και το πολυτελές ξενοδοχείο Nacional. Μας ξεναγούν στη συνοικία Ελ Κρίστο για να δούμε την αληθινή Αβάνα, το σπίτι του «Πικάσο της Αβάνας» στη Φουστερλάντια και τη Καχιέγον δε Χάμελ, το στενάκι όπου ζωντανεύει η αυθεντική ρούμπα.

 Στη συνέχεια, επισκέπτονται το La Floridita, το «σπίτι του ντάκιρι» στην Αβάνα, το εμβληματικό εστιατόριο La Guarida, τον γαστρονομικό «παράδεισο» του εστιατορίου Los Nardos και το La Bodeguita Del Medio για αυθεντικό κουβανέζικο μοχίτο.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας παρουσιάζουν πώς διασκεδάζουν οι Κουβανοί στο Casa de la Musica, το φαντασμαγορικό θέαμα που προσφέρει το καμπαρέ Tropicana, αλλά και το πώς φτιάχνονται τα πούρα σε ένα ιστορικό εργοστάσιο της Αβάνας. 

 Επίσης, απολαμβάνουν ένα συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα στη Μαλεκόν και στιγμές Καραϊβικής στην παραλία Πλάγια ντελ Έστε της Αβάνας.

 Εικόνες με τον Τάσο Δούση: Κάθε Κυριακή στις 17:45 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ εδώ