09-02-2024

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», σε νέα ώρα, κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN

Chef στην κουζίνα σας - Βαγγέλης Δρίσκας

«Chef στην κουζίνα σας

με τον Βαγγέλη Δρίσκα», σε νέα ώρα, κάθε Σαββατοκύριακο

στις 13:45 στο OPEN

 Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» έρχονται σε νέα ώρα με τα πιο νόστιμα πιάτα και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

 Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει ένα λαχταριστό σουβλάκι κοτόπουλου στο Air fryer με ξεχωριστή μαρινάδα. Ακόμα φτιάχνει αφράτη πατατόπιτα με σφολιάτα και ψητό χοιρομέρι και μαγειρεύει νιόκι με μπέικον και μανιτάρια και σάλτσα ντομάτας και κρέμας. Φτιάχνει στο λεπτό μία αρωματική κοτοσαλάτα με μήλα και κάρι και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ετοιμάζει μία ιδιαίτερη και πρωτότυπη τάρτα με κρέμα λεμονιού.

 Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο αφράτο σουφλέ ψωμιού με μορταδέλα και καπνιστή γκούντα. Ψήνει μπιφτέκια κοτόπουλου ζυμωμένα με λαχανικά και τα συνοδεύει με σάλτσα φέτας. Ακόμα, μαγειρεύει στο λεπτό ταλιατέλες με κρασάτες γαρίδες και κολοκυθάκια. Και στην ώρα του γλυκού, ετοιμαστείτε για την πιο νόστιμη καρυδόπιτα με άρωμα κανέλας και σιρόπι σοκολάτας.

 Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.

 «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN.

 Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δείτε το τρέιλερ εδώ