09-02-2024

«La Promesa: Η υπόσχεση» - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Δελτίο τύπου - La Promesa - Η υπόσχεση η νέα καθημερινή σειρά του OPEN

La Promesa: Η υπόσχεση

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ΕΠ36

Η Χάνα βρίσκεται σε σοκ μετά την ερωτική εξομολόγηση του Μανουέλ και του ζητά να προσποιηθούν πως δεν συνέβη ποτέ. Στο μεταξύ, η Πέτρα αποδοκιμάζει τη μετακίνηση του Λόπε στην κουζίνα και το γεγονός ότι λένε ψέματα στους μαρκησίους, με τον Ρόμουλο να της ζητά να το κρατήσει μυστικό. Την ίδια στιγμή, η Πέτρα καθώς μιλάει με τον πάτερ Καμίλο της προτείνει να ομολογήσει την αλήθεια. Ο Ρόμουλο προειδοποιεί τον Μάουρο πως εάν δεν βάλει ένα τέλος στην σχέση του με τη Λεονόρ, θα αναγκαστεί να λάβει δραστικά μέτρα.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ΕΠ37

Η Πία συμβουλεύει την Τερέσα να είναι προσεκτική όσον αφορά τον βαρόνο, ενώ ανησυχεί πως η Πέτρα θα αποκαλύψει την αλήθεια για τον Λόπε στους μαρκησίους. Παράλληλα, η Χιμένα διοργανώνει μια απόδραση στην εξοχή μαζί με τον Μανουέλ, εκείνος όμως αρνείται κατηγορηματικά. Στο μεταξύ, ο Ρόμουλο συνειδητοποιεί πως η ιδέα του για το δείπνο με τους δούκες του Μπελμοντέ, προκειμένου να απομακρυνθεί η Λεονόρ από τον Μάουρο, δεν είχε καμία επιτυχία.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ΕΠ38

Ο Μάουρο εξηγεί στη Λεονόρ πως για να είναι μαζί θα πρέπει να αφήσει πίσω της τον πολυτελή τρόπο ζωής. Παράλληλα, η Καταλίνα αναγκάζεται να απειλήσει την Πέτρα, έτσι ώστε να μην αποκαλύψει την αλήθεια για τον Λόπε. Στο μεταξύ, ο Σαλβαδόρ σώζει τη Μαρία Φερνάντεθ από ένα μικρό ατύχημα, πυροδοτώντας μια γρήγορη φιλία και ενδεχομένως, κάτι περισσότερο. Ο Μανουέλ προσπαθεί να διαχειριστεί την πίεση που δέχεται από την οικογένεια του να παντρευτεί τη Χιμένα, ενώ κάνει μια τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια με τη Χάνα.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ΕΠ39

Ο Μανουέλ προτείνει στη Χάνα να πάνε μια βόλτα και κατά την διάρκεια της πτήσης, η ίδια συνειδητοποιεί ότι αυτή θα είναι η τελευταία έξοδος μαζί του και ξεσπά σε κλάματα. Μόλις ο Μανουέλ το αντιλαμβάνεται προσπαθεί να την παρηγορήσει, με τη Χιμένα να τους διακόπτει την πιο ακατάλληλη στιγμή. Η Χιμένα αποφασίζει να φύγει από το αρχοντικό σε έξαλλη κατάσταση, με τον Μανουέλ να καταφέρνει να την πείσει να μείνει στο δείπνο καθώς έχει να ανακοινώσει κάτι σημαντικό.

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ΕΠ40

Κατά την διάρκεια του δείπνου ο Μανουέλ αποκαλύπτει το ύπουλο σχέδιο της Κρουθ και της Χιμένα, με σκοπό να έρθουν πιο κοντά. Η μαρκησία φοβάται ότι ο Μανουέλ θα διακόψει μια για πάντα τον αρραβώνα αυτόν, ωστόσο εκείνος τους επιφυλάσσει μια άλλη έκπληξη. Η επικείμενη άφιξη της αδελφής της Κρουθ, Εουχένια, έχει προκαλέσει αίσθηση στο αρχοντικό. Η Πία και ο Μάουρο ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν την Τερέσα από τον βαρόνο, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που διατρέχει.

«La Promesa: Η υπόσχεση»: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN