15-02-2024

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση, συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κούβα και μας μεταφέρουν όλη την ιστορία της- Κυριακή στις 17:45

Δελτίο τύπου - Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κούβα και μας μεταφέρουν όλη την ιστορία της

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση,

συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κούβα και μας μεταφέρουν όλη την ιστορία της

Κυριακή στις 17:45 στο OPEN

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν το ταξίδι τους στο μεγαλύτερο νησί της Καραϊβικής, τη μοναδική Κούβα, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 17:45 στο OPEN!

Με σκοπό να ανακαλύψουν την επαρχία κατευθύνονται προς το Σιενφουέγος, όμως πριν, κάνουν μία στάση στη χερσόνησο Ζαπάτα για να δουν το μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο, αλλά και το μέρος όπου ζούσαν κάποτε οι αυτόχθονες Ινδιάνοι της Κούβας.

Στο Σιενφουέγος, το αληθινό μαργαριτάρι του Νότου της Κούβας, θαυμάζουν τα εντυπωσιακά αποικιοκρατικά κτήρια όπως το Παλάθιο ντε Βάγιε, ένα πρώην καζίνο που έγινε εστιατόριο.

Στη συνέχεια επισκέπτονται το Τρινιδάδ, την αποικιακή πόλη της Κούβας που σε μεταφέρει νοερά στο παρελθόν. Εκεί έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο παρεκκλήσι της Αγίας Τριάδας με τους πολιτιστικούς θησαυρούς, τη Σάντα Άννα, την ιστορική εκκλησία ισπανικής αρχιτεκτονικής, αλλά και τα μοναδικής αισθητικής αρχοντικά - μουσεία της πόλης. Επίσης κάνουν βόλτα στην αγορά για να ψωνίσουν χειροποίητα σουβενίρ, απολαμβάνουν ένα ασυναγώνιστο ηλιοβασίλεμα και δοκιμάζουν το la canchanchara, το ποτό των σκλάβων.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του φτάνουν μέχρι τη Σάντα Κλάρα για να δουν το επιβλητικό Μαυσωλείο του Τσε Γκεβάρα, αλλά και το Βαραδέρο, το εξωτικό παραθαλάσσιο θέρετρο της Κούβας όπου έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν παρέα με δελφίνια!

«Εικόνες» με τον Τάσο Δούση: Κάθε Κυριακή στις 17:45 στο OPEN