16-02-2024

La Promesa: Η υπόσχεση - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Δελτίο τύπου - La Promesa - Η υπόσχεση η νέα καθημερινή σειρά του OPEN

La Promesa: Η υπόσχεση

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ41

Η Κρουθ ζητά από τις υπηρέτριες να μην αφήνουν ποτέ μόνη της την αδελφή της, Εουχένια, καθώς η κατάσταση της υγείας της έχει χειροτερέψει αρκετά. Για το λόγο αυτό, η Χάνα ανησυχεί πως η Εουχένια δεν θα μπορέσει ποτέ να της πει τίποτα για το παρελθόν της μητέρας της και του αδελφού της. Παράλληλα, η Χάνα ζητάει από τη Μαρία Φερνάντεθ να μειώσει τη δόση του φαρμάκου που παίρνει, ώστε να έχει μεγαλύτερη επίγνωση του περιβάλλοντος και να καταφέρει να της μιλήσει. Εν τω μεταξύ, ο πάτερ Καμίλο ζητάει από την Πέτρα να του κάνει ξανά μασάζ γεγονός που θα φέρει αναταραχή, καθώς η ίδια θα δυσκολευτεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ42

Η Εουχένια έχει ένα ατύχημα, που ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό, ωστόσο η Κρουθ επιπλήττει και ταπεινώνει τον Κούρο, ο οποίος καταλήγει να κλαίει μπροστά στη Χάνα και να της εξομολογείται τον πόνο του. Την ίδια στιγμή η Χάνα προσφέρεται να φροντίσει την Εουχένια για να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από αυτήν, αλλά η Κρουθ αρνείται. Στο μεταξύ μια επίσκεψη στο αρχοντικό φέρνει αναστάτωση, αλλά και ενθουσιασμό. Η Κρουθ πιέζει τον Μανουέλ να ορίσει ημερομηνία για τον γάμο, καθώς επίσης  και να επισκεφτεί τους γονείς της Χιμένα για να ζητήσει το χέρι της.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ43

Η Χάνα προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες τόσο από την Καταλίνα, όσο και από τον Μανουέλ. Χάρη στη φροντίδα της Μαρία Φερνάντεθ και του Σαλβαδόρ, καθώς επίσης και στη μειωμένη δόση των φαρμάκων η Εουχένια καταφέρνει να «ξυπνήσει». Στο μεταξύ η Καντέλα πέφτει θύμα μίας πλεκτάνης που στήνει η Πέτρα και ενδέχεται να έχει τραγική κατάληξη. Την ίδια ώρα, ο βαρόνος προσπαθεί να προσεγγίσει την Τερέσα με όποιον τρόπο μπορεί, γι’ αυτό και της ζητά να πηγαίνει στο δωμάτιο του, με την Πία να παρακολουθεί, μη μπορώντας να την βοηθήσει.

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ44

Ο Ρόμουλο είναι σίγουρος ότι γνωρίζει τη Χάνα από κάπου και την μπερδεύει με μία υπηρέτρια που πέρασε από το αρχοντικό πριν από λίγο καιρό. Η ίδια ανησυχεί μήπως ο μπάτλερ μάθει την αλήθεια. Στο μεταξύ, η Πία προσπαθεί να σώσει την Τερέσα από τις προθέσεις του βαρόνου. Εν τω μεταξύ, η Μαρία Φερνάντεθ συνεχίζει να μειώνει τη δόση των φαρμάκων της Εουχένια, γεγονός που φαίνεται να έχει αποτέλεσμα, αφού η γυναίκα είναι πιο δραστήρια και διαυγής. Ο πάτερ Καμίλο για κάποιον λόγο δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Μανουέλ και συλλέγει πληροφορίες για αυτόν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ45

Ο πάτερ Καμίλο λέει ψέματα για το γράμμα που έλαβε, στο οποίο κάποιος τον παρότρυνε να συνεχίσει τις έρευνές του για τον Μανουέλ, ενώ η προσοχή του στρέφεται και στη σχέση του με τη Χάνα. Σαν από θαύμα, η Εουχένια ανακτά τη διαύγειά της, προκαλώντας μεγάλη χαρά στο Κούρο. Στο μεταξύ, η Κρουθ συγχαίρει το νέο υπεύθυνο για τα πιάτα που δημιουργεί, γεγονός που θα φέρει αναταραχή στην κουζίνα, καθώς εάν μάθει ότι είναι ο Λόπε, θα καταλήξουν όλοι στο δρόμο.

La Promesa: Η υπόσχεση: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN