24-02-2024

La Promesa: Η υπόσχεση - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Η υπόσχεση - La Promesa - Ξένη σειρά

La Promesa: Η υπόσχεση

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ46

Η Εουχένια αντικρίζοντας τη Χάνα παθαίνει μια κρίση και την μπερδεύει με τη μητέρα της, Ντολόρες. Παράλληλα, η Μαρία Φερνάντεθ λέει ψέματα στη μαρκησία για την κρίση της Εουχένια, υποστηρίζοντας ότι προήλθε από μία φωτογραφία που είδε. Η Πία μεταφέρει την ανησυχία της για την Τερέσα στον Ρόμουλο, ωστόσο εκείνος υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι από την στιγμή που δεν έχει λάβει κανένα παράπονο από την ίδια. Η Χιμένα αποφασίζει να φύγει από το αρχοντικό για ένα διάστημα για να διαπιστώσει εάν ο Μανουέλ θα την αναζητήσει.

ΤΡΙΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ47

Η Κρουθ αποφασίζει να κρύψει τη φωτογραφία της μητέρας της Χάνα από την Εουχένια για να διαπιστώσει τι πυροδότησε την κρίση που υπέστη. Η Πέτρα πιάνει τον Σαλβαδόρ και τη Μαρία Φερνάντεθ να αγκαλιάζονται και τους αναφέρει στον Ρόμουλο, ο οποίος εν συνεχεία τους επιπλήττει. Την ίδια στιγμή, ο Μανουέλ εξομολογείται τα συναισθήματα του στη Χάνα, παρόλο που έχουν αποφασίσει να μείνουν φίλοι. Την ίδια στιγμή, η Πία ανησυχεί γιατί η Τερέσα περνά όλο και περισσότερο χρόνο με τον βαρόνο και όταν προσπαθεί να παρέμβει, αντιμετωπίζει μια κρυφή απειλή από την Πέτρα. Στο μεταξύ, η Λεονόρ καταλήγει να εξομολογείται κάτι οδυνηρό για εκείνη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ48

Ο Μάουρο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στη Λεονόρ, σοκάροντας την με τα όσα της έκρυβε. Η Χιμένα αποφασίζει να επιστρέψει στην οικογένεια της, προκειμένου να δει εάν η απόσταση θα κάνει καλό στη σχέση της με το Μανουέλ. Ωστόσο, η Κρουθ δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και ζητά τη βοήθεια του Αλόνσο. Εν τω μεταξύ, η Χάνα υποψιάζεται ότι ο πάτερ Καμίλο κάτι κρύβει και με τη βοήθεια του Σαλβαδόρ προσπαθεί να το ανακαλύψει. Ο βαρόνος πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την Τερέσα, προσφέροντας της μάλιστα και τη θέση της οικονόμου στο αρχοντικό του.

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ49

Ο Αλόνσο ενημερώνει τον Μανουέλ για τη δύσκολη οικονομική τους κατάσταση και τα χρέη, γεγονός που το επιβεβαιώνει επισκεπτόμενος την τράπεζα. Στο μεταξύ η Τερέσα αποκαλύπτει στον Μάουρο ότι έχει μία νέα πρόταση για δουλειά και σύντομα θα αποχωρήσει από το αρχοντικό, βάζοντας τον σε υποψίες ότι πίσω από αυτό κρύβεται ο βαρόνος. Για το λόγο αυτό, σπεύδει να ενημερώσει την Πία. Ο βαρόνος από την πλευρά του προειδοποιεί την Πία ότι εάν θέλει να αφήσει την Τερέσα ήσυχή, θα το κάνει με έναν όρο. Η Λεονόρ υποφέρει μετά τον χωρισμό της με τον Μάουρο και ζητάει βοήθεια από τον πατέρα Καμίλο, αλλά ο ιερέας της κάνει μια εξομολόγηση για να μάθει το μυστικό της.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠ50

Ο Μανουέλ καλείται να αναλάβει τις ευθύνες του τόσο απέναντι στην οικογένεια του και το μέλλον της Λα Προμέσα, όσο και απέναντι στη Χιμένα, μετά την αποκάλυψη των οικονομικών προβλημάτων του Αλόνσο. Στο μεταξύ, η Κρουθ αποφασίζει να στείλει στο νοσοκομείο την αδελφή της, καθώς η κατάσταση της χειροτερεύει, με τη Χάνα να καταστρώνει το σχέδιο της πριν να είναι αργά. Η Πία ξεπερνά τους φόβους της και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον βαρόνο, ανεξάρτητα από τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν. Παράλληλα, η Μαρία Φερνάντεθ υποψιάζεται ότι ο Σαλβαδόρ είναι κάπου μπλεγμένος και κάτι της κρύβει.

La Promesa: Η υπόσχεση: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN