01-03-2024

Επί Τόπου με τον Νάσο Γουμενίδη - Βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη - Σάββατο και Κυριακή στις 09:50

Επί τόπου

«Επί Τόπου», με τον Νάσο Γουμενίδη,

Η εκπομπή παρουσιάζει αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο

από τη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη -

Τι λένε στο «Επί Τόπου» τα κοντινά πρόσωπα των θυμάτων

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «Επί Τόπου» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN, με ακόμα περισσότερες και συνταρακτικές αποκαλύψεις για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 09:50, ένα χρόνο μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, η εκπομπή παρουσιάζει συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τη σύγκρουση των δύο τρένων. Ένα βίντεο από τα πρώτα λεπτά της σύγκρουσης που δεν έχει δει το «φως» της δημοσιότητας κόβει την ανάσα, ενώ θα δούμε και μαρτυρίες των κοντινών ανθρώπων των θυμάτων που καθηλώνουν. Όλα όσα νιώθουν και αισθάνονται μετά από την ημέρα που άλλαξε για πάντα τις ζωές τους.

Ακόμα, η εκπομπή παρουσιάζει το αποκλειστικό ρεπορτάζ σχετικά με την απόπειρα αρπαγής ενός μικρού παιδιού έξω από σχολείο σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Τι λένε όσοι γνωρίζουν την υπόθεση και πώς έγινε το γεγονός.

Στη συνέχεια, το «Επί Τόπου» αποκαλύπτει τη νέα δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση της τεράστιας περιουσίας του Γιώργου Τράγκα που θα συζητηθεί. Ποιος είναι ο ρόλος του γιου του εκλιπόντος δημοσιογράφου και εκδότη, Γιάννη Τράγκα στην υπόθεση.

Φυσικά όλα τα τηλεοπτικά θέματα, το ρεπορτάζ αλλά και το παρασκήνιο απασχολούν και αυτή την εβδομάδα την εκπομπή. Στην παρέα βρίσκονται ο Νίκος Νικητέας και η Τζώρτζια Συρίχα που δίνουν άλλον αέρα στο ρεπορτάζ και στο σχόλιο.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 09:50, βλέπουμε όλα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο «JUST THE 2 OF US», ποιες εμφανίσεις ξεχώρισαν, αλλά και όλο το ρεπορτάζ από το backstage.

Ακόμα, μια μεγάλη έρευνα της εκπομπής για τις εφαρμογές στα κινητά αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα  που παγιδεύουν ανήλικα παιδιά. Ποιες είναι αυτές, πώς ωθούν τα παιδιά ακόμα και στην αποστολή ακατάλληλων φωτογραφιών και πώς δρουν οι επιτήδειοι.

Στη συνέχεια το «Επί Τόπου» παρουσιάζει μία ανθρώπινη ιστορία θα μας αγγίξει. Πώς ένας από τους πρώτους σε βαθμολογία μαθητής που πέρασε στο πανεπιστήμιο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδα και αναγκάζεται να φιλοξενηθεί σε εστία. Πώς θα ενθαρρύνουμε αυτούς τους ανθρώπους να μείνουν στη χώρα μας και να στηρίξουν με τις γνώσεις και το ήθος τους την κοινωνία; Στην εκπομπή μιλάει αποκλειστικά ο νεαρός και μας αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

«Επί Τόπου» με τον Νάσο Γουμενίδη: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Ελίνα Κοτανίδου

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Συνεργάτες: Νίκος Νικητέας, Τζώρτζια Συρίχα

Δείτε το τρέιλερ εδώ