01-03-2024

Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα- Οι πιο νόστιμες συνταγές κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45

Chef στην κουζίνα σας - Βαγγέλης Δρίσκας

Chef στην κουζίνα σας

με τον Βαγγέλη Δρίσκα

 Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN

 Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνουν ευφάνταστες συνταγές, κλασικές και δημιουργικές, με γεύσεις από την Ελλάδα και από τις κουζίνες του κόσμου κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

 Το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει πένες με πρωτότυπη πικάντικη σάλτσα φέτας, αλλά και κόκορα Μπαρδουνιώτικο, ένα παραδοσιακό πιάτο από την κουζίνα της Μάνης. Ακολουθούν ένα νόστιμο και υγιεινό πιάτο με ξεχωριστή νοστιμιά: Κοκκινόψαρο φούρνου με λαχανικά, ένα ξεχωριστό κέικ σουφλέ με μήλα και κανέλα, αλλά και σάντουιτς με σπιτική φοκάτσια και ψητή γαλοπούλα..

 Την Κυριακή 03 Μαρτίου, ο Βαγγέλης μας προτείνει ιδέες για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Το μενού περιλαμβάνει τα παραδοσιακά ψητά σουτζουκάκια της Θεσσαλονίκης και ένα μεζέ με πλούσια γεύση: σαγανάκι με λουκάνικα, πιπεριές και αβγά. Δίνει τη συνταγή για διαφορετικά τηγανόψωμα ψημένα στον φούρνο και ένα ονειρεμένο κλέφτικο με παϊδάκια κοτόπουλου. Και στην ώρα του γλυκού, ετοιμαστείτε για την πιο αφράτη πορτοκαλόπιτα με ιδιαίτερα και πολύ νόστιμα συνοδευτικά.

 Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.

 «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN.

 Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

 Δείτε το τρέιλερ εδώ