01-03-2024

La Promesa: Η υπόσχεση - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Δελτίο τύπου - La Promesa

La Promesa: Η υπόσχεση

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Δευτέρα 4 Μαρτίου ΕΠ51

 Ο μαρκήσιος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον γιο του για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της Λα Προμέσα και ο Μανουέλ συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος για να σώσει το αρχοντικό είναι να παντρευτεί τη Χιμένα. Στο μεταξύ, οι μαρκήσιοι προσκαλούν τους δούκες των Ινφάντες στο αρχοντικό για να επισημοποιήσουν τον αρραβώνα του Μανουέλ με τη Χιμένα. Την ίδια στιγμή, η Χάνα δεν μπορεί να κρύψει τη θλίψη, αλλά και τη ζήλια της γι’ αυτή την εξέλιξη. Παράλληλα, οι πληροφορίες που θα λάβει από την Εουχένια θα την βοηθήσουν να φτάσει πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο για τον δολοφόνο της μητέρας της, όσο και για τον αδελφό της.

 Τρίτη 5 Μαρτίου ΕΠ52

Η Κρουθ τρομάζει όταν η Εουχένια της αναφέρει ότι μίλησε με τη Ντολόρες, γεγονός που την οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η κατάσταση της αδελφής της χειροτερεύει και θα πρέπει να επιστρέψει στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, ο Μανουέλ μετά την απόφαση του να παντρευτεί τη Χιμένα, ξεκαθαρίζει στη Χάνα ότι δεν μπορούν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Την ίδια στιγμή, ο Ρόμουλο και η Πία προσπαθούν να απομακρύνουν τη Τερέσα από τον βαρόνο, γεγονός που τους προκαλεί εκνευρισμό. Παράλληλα, η Λεονόρ είναι τόσο στεναχωρημένη και λυπημένη από τον χωρισμό της με τον Μάουρο που προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της.

Τετάρτη 6 Μαρτίου ΕΠ53

Ο Κούρο εμποδίζει την τελευταία στιγμή τη Λεονόρ να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά κρατά κρυφό το περιστατικό αυτό από τους μαρκησίους. Την ίδια στιγμή, η Χάνα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον δολοφόνο της μητέρας της, σύμφωνα πάντα με τις υποψίες που έχει η ίδια, καθώς σημαντικό στοιχείο αποτελεί το δαχτυλίδι με τη σφραγίδα της Λα Προμέσα. Παράλληλα, η Σιμόνα και η Καντέλα παρατηρούν ότι ο Λόπε δεν είναι συγκεντρωμένος και παραμελεί την δουλειά του, ωστόσο δεν φαντάζονται τι κρύβει και για ποιο λόγο συμπεριφέρεται παράξενα. Κι ενώ οι προετοιμασίες για τον γάμο της Χιμένα και του Μανουέλ είναι πυρετώδεις, η Χάνα θα μπει σε πειρασμό να τον φιλήσει, την ώρα που εκείνος κοιμάται.

Πέμπτη 7 Μαρτίου ΕΠ54

Η Εουχένια μιλάει για πρώτη φορά στον γιο της Κούρο για τη Ντολόρες, την ώρα που η Κρουθ και ο βαρόνος θέλουν να επιστρέψει στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ η Λεονόρ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον χωρισμό, γεγονός που θα κάνει τον Μάουρο να σκεφτεί την επανασύνδεση. Παράλληλα, ο βαρόνος έχει μία έντονη αντιπαράθεση με τον Ρόμουλο για χάρη της Τερέσα. Την ίδια στιγμή η Πία αναγκάζεται να παρέμβει για να αποτρέψει μία κρίση στη κουζίνα ανάμεσα στη Σιμόνα και τον Λόπε.

Παρασκευή 8 Μαρτίου ΕΠ55

 Η Κρουθ αποφασίζει να στείλει στο νοσοκομείο την αδελφή της, χωρίς να το πει σε κανέναν, ούτε στον Κούρο, ο οποίος δεν προλαβαίνει να αποχαιρετήσει τη μητέρα του. Ο Κούρο ξεσπά σε κλάματα μόλις το μαθαίνει, με τη Χάνα να προσπαθεί να τον παρηγορήσει, ενώ ο βαρόνος του επιτίθεται λέγοντας του πως θα πρέπει να συμπεριφέρεται ως άνδρας και όχι ως παιδί. Την ίδια στιγμή η Λεονόρ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τον γιατρό να αδυνατεί να εντοπίσει κάποια συγκεκριμένη ασθένεια που θα εξηγούσε τα συμπτώματά της. Οι δούκες των Ινφάντες επισκέπτονται τη Λα Προμέσα, προκειμένου ο Μανουέλ να ζητήσει το χέρι της Χιμένα, ωστόσο μία τυχαία συνάντηση έρχεται να προκαλέσει αναπάντητα ερωτήματα!

La Promesa: Η υπόσχεση: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN