09-03-2024

Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα - Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN

Chef στην κουζίνα σας - Βαγγέλης Δρίσκας

«Chef στην κουζίνα σας

με τον Βαγγέλη Δρίσκα»

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN 

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνουν ευφάνταστες συνταγές, κλασικές και δημιουργικές, με γεύσεις από την Ελλάδα και από τις κουζίνες του κόσμου κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει πρωτότυπα ρολά cheeseburger με σφολιάτα και μπέικον. Μαγειρεύει  κοτόπουλο alla Norma, ένα ξεχωριστό πιάτο από την ιταλική κουζίνα και το σερβίρει με ριγκατόνι. Φτιάχνει μία νόστιμη και υγιεινή παντζαροσαλάτα με ρεβίθια και ψητό χαλούμι. Ακόμα μαγειρεύει κοκκινιστό κουνουπίδι με έναν πανεύκολο τρόπο. Και στην ώρα του γλυκού, ετοιμάζει την πιο εύκολη και ανάλαφρη, τούρτα μόκα.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, ο Βαγγέλης μας προτείνει φιλέτο κοτόπουλου Gordon Blue. Ψήνει λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους: πρωτότυπα μάφινς λουκανικόπιτες. Ακόμα μαγειρεύει ένα πιάτο εποχής από την ελληνική κουζίνα: Χοιρινό κότσι στη γάστρα με χειμωνιάτικες ρίζες. Δοκιμάζει απίθανα τορτελίνι στο φούρνο με σπανάκι και μοτσαρέλα. Και στην ενότητα αγαπημένα ασιατικά φτιάχνει ένα κλασικό ασιατικό πιάτο: Μοσχαράκι stir fry με μπρόκολο και oyster sauce.

Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN.

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δείτε το τρέιλερ εδώ