09-03-2024

La promesa: Η υπόσχεση - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα 11-15.03 - Καθημερινά στις 20.00

Δελτίο τύπου - La Promesa

La promesa: Η υπόσχεση

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠ56

Ο Μανουέλ δίνει στη Χιμένα το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τη σχέση τους. Την ίδια στιγμή, ο Ρόμουλο δέχεται μια επίθεση, ενώ εκτελεί μια αποστολή για τον βαρόνο. Το περιστατικό αυτό βάζει σε υποψίες τη Χάνα, η οποία λέει σε όλο το προσωπικό, ότι πίσω από την επίθεση στον Ρόμουλο κρύβεται ο πατέρας της μαρκησίας. Μια επίσκεψη στο αρχοντικό της Λα Προμέσα θα προκαλέσει αναταραχή, ενώ θα φέρει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά.

ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠ57

Ο Σαλβαδόρ αναγκάζεται να αποκαλύψει το σκοτεινό και ένοχο μυστικό του στη Σιμόνα και στην Καντέλα, λέγοντας τους όλη την αλήθεια. Στο μεταξύ, η Χάνα δεν αντέχει να βλέπει τον Μανουέλ και τη Χιμένα να έρχονται ολοένα και πιο κοντά, ενώ συνεχίζει να σκέφτεται το δαχτυλίδι που φορούσε ο βαρόνος. Για το λόγο αυτό αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει, ωστόσο εκείνος της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Παράλληλα, ο Κούρο θα αναγκαστεί να παραδεχτεί ότι η ξαδέλφη του, Λεονόρ προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠ58

Η σύλληψη του Σαλβαδόρ φέρνει αναταραχή στο αρχοντικό, με τον Λόπε να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βοηθήσει τον φίλο του. Εν τω μεταξύ, ο βαρόνος ανησυχεί για τα απειλητικά ανώνυμα γράμματα που λαμβάνει. Μάλιστα, κατηγορεί τον Ρόμουλο ότι εκείνος είναι ο κρυφός αποστολέας, με τον μπάτλερ να αμύνεται και να τον κατηγορεί για την επίθεση που δέχτηκε. Ύστερα από έναν μεγάλο καβγά με τον Αλόνσο, ο βαρόνος έξαλλος αποφασίζει να φύγει από το αρχοντικό. Την ίδια στιγμή, η Χάνα είναι αποφασισμένη να μιλήσει στον Μανουέλ, καθώς δεν αντέχει άλλο την κατάσταση αυτή μεταξύ τους.

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠ59

Οι δούκες των Ινφάντες εμφανίζονται ξαφνικά στο αρχοντικό χωρίς να ειδοποιήσουν, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση.  Στο μεταξύ, ο Σαλβαδόρ βγαίνει από τη φυλακή, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάει στον πόλεμο. Την ίδια στιγμή, ο βαρόνος συνεχίζει να προσπαθεί να υπονομεύσει την απόφαση του Μανουέλ να παντρευτεί τη Χιμένα, ενώ η Πία τον κατηγορεί ευθέως ότι εκείνος διέταξε να επιτεθούν στον Ρόμουλο. Παράλληλα, η Μαρία Φερνάντεθ βρίσκει ένα κουτί γεμάτο σφαίρες και ανησυχεί ότι κάτι κακό θα συμβεί στη Λα Προμέσα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠ60

Η Μαρία Φερνάντεθ βρίσκει το ημερολόγιο της Χάνα και θεωρεί πως η φίλη της σχεδιάζει να σκοτώσει τον βαρόνο, γι’ αυτό και προσπαθεί να την εμποδίσει. Την ίδια στιγμή, ο βαρόνος είναι αποφασισμένος να αποπλανήσει την Τερέσα, αλλά η ίδια γνωρίζει πλέον τις πραγματικές του προθέσεις και έχει απευθυνθεί στην Πία και τον Μάουρο για βοήθεια. Η Πία κάνει ό,τι μπορεί για να την προστατεύσει, έτσι ώστε να μην ζήσει κι εκείνη το ίδιο μαρτύριο. Στο μεταξύ, οι Μαρκήσιοι επιτρέπουν στη Λεονόρ να σπουδάσει μόδα στο Παρίσι. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ότι η Μαρτίνα, στέλνει επίτηδες τη Λεονόρ στο Παρίσι και είναι μέρος ενός καλά οργανωμένου σχεδίου.

«La promesa: Η υπόσχεση»: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN