14-03-2024

«Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό» - Πρεμιέρα την Πέμπτη, 21 Μαρτίου στις 23:30

Ανοιχτές υποθέσεις - Πέτρος Κουσουλός

«Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό»

Πρεμιέρα την Πέμπτη, 21 Μαρτίου στις 23:30

Αναπάντητα ερωτήματα, αποδείξεις, σκληρές αλήθειες και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες έρχονται στο προσκήνιο, στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό» στο OPEN.

 Πρεμιέρα για την καινούρια εκπομπή του OPEN «Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό», την Πέμπτη, 21 Μαρτίου, στις 23:30.

 Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, με πολυετή εμπειρία στο δικαστικό και αστυνομικό ρεπορτάζ, γνωστός για την αποκαλυπτική του έρευνα, επιστρέφει στο OPEN, φέρνοντας στο φως, κάθε Πέμπτη, υποθέσεις που συγκλονίζουν.

 Μία εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας στην οποία κάθε εβδομάδα θα ανοίγει ένας ή και περισσότεροι φάκελοι δικαστικών υποθέσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και απασχολούν έντονα την επικαιρότητα και την κοινωνία, και θα αναλύονται διεξοδικά, πάντα με αμεσότητα, αξιοπιστία και σεβασμό. Πρωτογενές ρεπορτάζ, νέα στοιχεία και άγνωστες πτυχές που φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία του κάθε φακέλου, με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις.

 Ο Πέτρος Κουσουλός, έμπειρος στην διαχείριση ζωντανών εκπομπών, και με γνώμονα την ανάδειξη της αλήθειας σε μείζονος σημασίας κοινωνικά θέματα,  υποδέχεται στο στούντιο συγγενείς και φίλους των άμεσα εμπλεκόμενων προσώπων, αλλά και προσκεκλημένους ειδικούς, όπως δικηγόρους, ψυχολόγους, δικαστικούς, αστυνομικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ιατροδικαστές και εγκληματολόγους και τη δημοσιογραφική και επιστημονική ομάδα της εκπομπής, αξιολογούν και σχολιάζουν τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.

 «Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό». Η νέα εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας έρχεται στο OPEN.

 Πρεμιέρα την Πέμπτη, 21 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη στις 23:30 στο OPEN