15-03-2024

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη- Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το δυστύχημα των Τεμπών με μια μαρτυρία που σοκάρει-Σάββατο και Κυριακή στις 09:50

Επί τόπου

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το δυστύχημα των Τεμπών

με μια μαρτυρία που σοκάρει

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «Επί Τόπου» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN, με ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις για το δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και με πλούσιο ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν και μας απασχολούν. Αποκλειστικότητες, σημαντικά αφιερώματα αλλά και ζωντανές συνδέσεις με όλη την Ελλάδα που μεταφέρουν το εορταστικό κλίμα των Αποκριών στο στούντιο.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 09:50, η εκπομπή συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το δυστύχημα στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι. Μετά τα ντοκουμέντα με τη στιγμή της έκρηξης το «Επί Τόπου» φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας νέα συγκλονιστικά στοιχεία που θα συζητηθούν. Μία συγκλονιστική μαρτυρία από έναν άνθρωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση και ο οποίος μιλάει για πρώτη φορά αποκλειστικά για τα όσα έγιναν και οδήγησαν στη σύγκρουση των τρένων.

Ακόμα, μετά τα συνεχόμενα και αυξανόμενα κρούσματα κακοποιήσεων παιδιών η εκπομπή θα παρουσιάσει αποκλειστικά υπόθεση bullying σε επαρχιακή πόλη της χώρας. Bίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον καθηγητή να έχει πάει στην οικογένεια του παιδιού και να υπάρχει συμπλοκή με τα μέλη της οικογένειας.

Το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» θα ασχοληθεί και με την ελληνική υποψηφιότητα για τη Eurovision, όπου συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό. Η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις πλευρές και καταξιωμένοι άνθρωποι του τραγουδιού σχολιάζουν όλα όσα έχουν γίνει.

Ακόμα, οι οθόνες μας θα πλημμυρίσουν Ελλάδα και οι πανέμορφες εικόνες θα μας ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της χώρας.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 09:50, το «Επί Τόπου» μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από το live του «Just the 2 of us». Ποιοι ξεχώρισαν, ποιοι αποχώρησαν, αλλά θα δούμε και όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες.

Στη συνέχεια η εκπομπή, θέλοντας να τιμήσει έναν από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες της χώρας, παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Πασχάλη Τερζή. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έχει χαθεί από τα «φώτα» της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και η εκπομπή δίνει όλο το ρεπορτάζ για τον λόγο που απέχει από τις πίστες, που βρίσκεται και πώς περνάει τον χρόνο του.

Ακόμα, ο γνωστός τραγουδιστής, Χάρης Ακριτίδης σε μία εξομολόγηση ψυχής μιλάει για τις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία του, αλλά και για τις περιπέτειες των παιδιών του που τον έκαναν να «λυγίσει». Επίσης, αποκαλύπτει τα περιστατικά που σημάδεψαν την πορεία του αλλά και άγνωστες στιγμές με τους ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

Το «Επί Τόπου» δε θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με τις εκδηλώσεις των ΑποκριώνΖωντανές συνδέσεις με όλη την χώρα, εκεί όπου χτυπά ο αποκριάτικος ρυθμός, μας ταξιδεύουν σε μια απέραντη γιορτή με τους καρναβαλιστές να δίνουν τον ρυθμό.

«Επί Τόπου» με τον Νάσο Γουμενίδη: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Ελίνα Κοτανίδου

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Συνεργάτες: Νίκος Νικητέας, Τζώρτζια Συρίχα

Δείτε το τρέιλερ εδώ