15-03-2024

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη La promesa: Η Υπόσχεση

Δελτίο τύπου - La Promesa

La promesa: Η Υπόσχεση 

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠ61

Είναι μια περίεργη μέρα στη Λα Προμέσα όπου τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώνεται ένα αεροπορικό δυστύχημα κοντά στην Πουέμπλα ντε Τέρα και όλοι φοβούνται ότι ενδεχομένως να είναι ο Μανουέλ, ο οποίος πετούσε νωρίτερα με το αεροπλάνο του. Ο μαρκήσιος σπεύδει να βρεθεί στο σημείο προκειμένου να μάθει αν είναι ο γιος του εκείνος που σκοτώθηκε. Την ίδια στιγμή, η ξαφνική εξαφάνιση του βαρόνου προκαλεί αναστάτωση στο αρχοντικό. Ιδιαίτερα ανήσυχες είναι και η Πία με την Τερέσα, καθώς κάτι σοβαρό συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας, που όμως κανείς δεν γνωρίζει και το κρατούν κρυφό.

ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠ62

Όλοι είναι συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου του Μανουέλ, αφού όπως όλα δείχνουν ήταν ο πιλότος του αεροπλάνου που συνετρίβη. Η Κρουθ έχει να διαχειριστεί εκτός από το πένθος για τον γιο της και την εξαφάνιση του βαρόνου, ο οποίος παραμένει άφαντος. Την ίδια στιγμή, το κλάμα της Χιμένα για τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της, αντηχεί στους διαδρόμους του αρχοντικού. Η ίδια είναι τόσο ταραγμένη από το τραγικό αυτό γεγονός που η Κρουθ αναγκάζεται να της δώσει ηρεμιστικά. Παράλληλα, η Χάνα μην μπορώντας να αντέξει τον πόνο και την θλίψη αναπολεί τις στιγμές που έζησε μαζί του πηγαίνοντας στο υπόστεγο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠ63

Η είδηση ότι ο Μανουέλ είναι ζωντανός έχει χαροποιήσει τους πάντες στο αρχοντικό, ωστόσο ο ίδιος έχει μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Οι μαρκήσιοι θεωρούν ότι ο γιος τους θα πρέπει να αναρρώσει στο σπίτι και όλοι στη Λα Προμέσα ετοιμάζονται για την επιστροφή του. Την ίδια στιγμή, ο δούκας των Ινφάντες δεν φαίνεται να χαίρεται ιδιαίτερα που ο Μανουέλ ζει, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, ενώ ζητά από τον πάτερ Καμίλο να γίνει τα μάτια και τα αυτιά του μέσα στο αρχοντικό. Παράλληλα, η Κρουθ ανησυχεί που ο βαρόνος δεν έχει δώσει ακόμη σημεία ζωής, ενώ η Χάνα προσπαθεί να απαλλαγεί από τα στοιχεία που θα μπορούσαν να την ενοχοποιήσουν σχετικά με τα απειλητικά γράμματα.

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠ64

Η Χάνα προσπαθεί να κρύψει τα ανώνυμα απειλητικά γράμματα που έστελνε στον βαρόνο πριν τα εντοπίσει ο Κούρο. Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και η ένταση που επικρατεί στο αρχοντικό μαρτυρά ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, με τη Χάνα, την Πία, την Τερέσα και τη Μαρία Φερνάντεθ να προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό. Την ίδια στιγμή, ο πάτερ Καμίλο προσπαθεί να χειραγωγήσει τη Χιμένα υπενθυμίζοντας της πόσο δύσκολο θα είναι φροντίζει τον Μανουέλ στην κατάσταση του, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε. Εν τω μεταξύ, η Μαρία Φερνάντεθ έχει ένα κακό προαίσθημα που επιβεβαιώνεται απ’ ότι φαίνεται με τον χειρότερο τρόπο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΠ65

Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του Μανουέλ, αλλά μόνο ο Αλόνσο γνωρίζει την πραγματική κατάσταση υγείας του γιου του. Παράλληλα, οι μαρκήσιοι ανησυχούν για την εξαφάνιση του βαρόνου, καθώς κανένας δεν έχει νέα του και δεν γνωρίζουν που βρίσκεται. Την ίδια στιγμή, η Μαρτίνα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Κούρο λέγοντας του πως αν είχε συμβεί κάτι στον παππού του θα το είχαν μάθει. Στο μεταξύ, η Μαρία Φερνάντεθ λαμβάνει το πρώτο της γράμμα από τον Σαλβαδόρ, ενώ η Πέτρα προειδοποιεί τον πάτερ Καμίλο να προσέχει, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που τον αμφισβητούν.

«La promesa: Η Υπόσχεση»: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN