22-03-2024

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη - Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Κολωνού, αλλά και για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι- Σάββατο& Κυριακή στις 09:50

Επί τόπου

Επί Τόπου, με τον Νάσο Γουμενίδη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Κολωνού,

αλλά και για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

 Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «Επί Τόπου» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPENμε πλούσιο ρεπορτάζ και πολλές αποκλειστικότητες, δίνοντας νέα στοιχεία τόσο για την υπόθεση του Κολωνού, όσο και για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια. Ακόμα, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μπάμπη στο ΜεσολόγγιΠοιο πρόσωπο έχει μπει στο «κάδρο» των ευθυνών;

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 09:50, η εκπομπή ασχολείται με την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και τρομερή οργή στον κόσμο. Ο Νάσος Γουμενίδης παρουσιάζει όλα τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για τον ρόλο του 54χρονου βασικού κατηγορούμενου.

Ακόμα, συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι δύο από τα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας φέρονται να είχαν πιαστεί και στο κύκλωμα που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιανουάριο και είχε ως «εγκέφαλο» μία γυναίκα. Η εκπομπή αποκαλύπτει διαλόγους που προκαλούν θυμό, αλλά και το προφίλ των ανθρώπων που εκμεταλλεύονται τα ανήμπορα κορίτσια.

Φυσικά, το «Επί Τόπου», ενόψει της 25ης Μαρτίου, μας μεταφέρει πώς διεξάγεται η έξοδος των Αθηναίων για το τριήμερο και συνδέεται με όλα τα σημεία εξόδου. Η εκπομπή ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και μας δείχνει πανέμορφες εικόνες από αγαπημένα μέρη.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 09:50, ο Νάσος Γουμενίδης παρουσιάζει όλες τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου Μπάμπη στο ΜεσολόγγιΠοιο πρόσωπο έχει μπει στο «κάδρο» των ερευνών και τι αποκαλύπτει άνθρωπος που γνωρίζει καλά την υπόθεση;

Την προηγούμενη εβδομάδα, η εκπομπή αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ασκήθηκε δίωξη σε συγκεκριμένο άνθρωπο για την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα. Το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» συνεχίζει την έρευνα και αποκαλύπτει καινούρια στοιχεία που θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Στη συνέχεια, σε πρώτο πλάνο ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της χώρας, ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έχει χαθεί από τα «φώτα» της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Η εκπομπή τιμάει τον άνθρωπο αυτόν και μας δίνει όλο το ρεπορτάζ για τον λόγο που δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά αποκαλύπτουν που βρίσκεται και πώς περνάει τον χρόνο του.

 Τέλος, το «Επί Τόπου» συνδέεται ζωντανά απ’ άκρη σ’ άκρη με μοναδικά μέρη της Ελλάδας και μας δίνει όμορφες και χαρούμενες εικόνες που θα μας κάνουν να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε.

 «Επί Τόπου» με τον Νάσο Γουμενίδη: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.

#epitopou

Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Ελίνα Κοτανίδου

Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς

Συνεργάτες: Νίκος Νικητέας, Τζώρτζια Συρίχα

Δείτε το τρέιλερ εδώ