29-03-2024

Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα - Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN

Chef στην κουζίνα σας - Βαγγέλης Δρίσκας

Chef στην κουζίνα σας

με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN

Κρουασάν κοτόπουλου, γιουβέτσι θαλασσινών

και μια πεντανόστιμη αρωματική λεμονάτη γιαουρτόπιτα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνουν ευφάνταστες συνταγές, κλασικές και δημιουργικές, με γεύσεις από την Ελλάδα και από τις κουζίνες του κόσμου κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. Ψήνει κρουασάν κοτόπουλου για το σχολείο και το γραφείο, την πιο εύκολη τάρτα με βάση τορτίγια και γέμιση τυριών και μία ιδιαίτερη μακαρονόπιτα με μελιτζάνες και μορταδέλα. Ακόμα, ετοιμάζει σουβλάκια κοτόπουλου με ξεχωριστή μαρινάδα και φτιάχνει αφράτα κεφτεδάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το γλυκό: η πιο αρωματική λεμονάτη γιαουρτόπιτα.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, η εκπομπή είναι γεμάτη ιδέες για το κυριακάτικο τραπέζι. Ο Βαγγέλης φτιάχνει ωραίο χυλωμένο και πεντανόστιμο γιουβέτσι θαλασσινών, αλλά και μία αφράτη κολοκυθόπιτα σουφλέ με ταλιατέλες. Δείχνει πώς μαρινάρεται και ψήνεται σωστά το χοιρινό σουβλάκι με ψαρονέφρι και μαγειρεύει ένα ξεχωριστό ντοματόρυζο με τσιπς λουκάνικου και ρόκα, ενώ φτιάχνει και τα πιο αφράτα πανκέικς για το πρωινό της Κυριακής.

Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN.

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δείτε το τρέιλερ εδώ