30-03-2024

La Promesa: Η υπόσχεση - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Η υπόσχεση - La Promesa - Ξένη σειρά

La Promesa: Η υπόσχεση

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ70

Η Χιμένα δεν αντέχει να βλέπει τον Μανουέλ σε αυτή την κατάσταση και αποφεύγει να περνά χρόνο μαζί του. Στο μεταξύ, ο δούκας ντε Ινφάντες θεωρεί ότι η κόρη του πρέπει άμεσα να φύγει από τη Λα Προμέσα, ωστόσο η Χιμένα αρνείται να εγκαταλείψει τον αρραβωνιαστικό της. Παράλληλα, στο αρχοντικό φτάνει ο νέος μπάτλερ, ο οποίος είναι ξεκάθαρο εξαρχής ότι δεν έχει έρθει για να κάνει φίλους. Την ίδια στιγμή, η Καντέλα, η Σιμόνα και η Τερέσα αναζητούν την αλήθεια για τον πάτερ Καμίλο, καθώς ολοένα και περισσότερο είναι πεπεισμένες ότι κάτι κρύβει, αφού η συμπεριφορά του είναι πολύ περίεργη.

ΤΡΙΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ71

Ο Μανουέλ αντιδρά σιγά σιγά και ξυπνάει, ωστόσο είναι μπερδεμένος και δεν θυμάται απολύτως τίποτα. Ναι μεν αναγνωρίζει τους γονείς του, αλλά θυμάται την Χιμένα μονάχα ως σύζυγο του αείμνηστου αδελφού του, Τομάς, γεγονός που την στενοχωρεί και την απογοητεύει, καθώς θεωρεί ότι εκείνη φταίει για όσα συμβαίνουν. Εν τω μεταξύ, ο νέος μπάτλερ επιβάλλει σκληρούς κανόνες στο προσωπικό, αφήνοντας τον Ρόμουλο χωρίς καμία εξουσία και επιπλήττοντας τον συνεχώς μπροστά στους άλλους. Παράλληλα, ο επιθεωρητής Κονράδο Φούνες επιστρέφει στη Λα Προμέσα, αυτή τη φορά για να ερευνήσει την εξαφάνιση του βαρόνου. Ο Κονράδο ανακρίνοντας όλη την οικογένεια καθώς επίσης και το υπηρετικό προσωπικό θα διαπιστώσει ότι η Τερέσα είναι πολύ νευρική.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ72

Η Χιμένα πείθει την Κρουθ ότι η αμνησία του Μανουέλ είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις, κάνοντας τον να πιστεύει ότι ήταν τρελά ερωτευμένοι. Γι’ αυτό και συμφωνούν να μην του αποκαλύψει κανένας τίποτα για το παρελθόν του. Την ίδια στιγμή, ο Γκρεγόριο αναζητά την καρφίτσα της οικογένειας των Λουχάν ξεκινώντας την ερευνά του από το υπηρετικό προσωπικό, γεγονός που τους προκαλεί δυσαρέσκεια. Ο επιθεωρητής Κονράδο συνεχίζει τις ανακρίσεις του προκειμένου να καταλάβει τι συνέβη με τον βαρόνο και απ’ ότι φαίνεται βρίσκεται πολύ κοντά στη λύση αυτής της μυστηριώδους εξαφάνισης.

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ73

Η είδηση του θανάτου του βαρόνου πέφτει σαν βόμβα στη Λα Προμέσα, αφού ο επιθεωρητής Κονράδο καταφθάνει στο αρχοντικό με αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για ατύχημα, αφού το σώμα του βρέθηκε δίπλα στο όχημά του, που είχε πέσει σε μια χαράδρα. Η μαρκησία είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του πατέρα της και αποφασίζει με τον Αλόνσο να αποκρύψουν την αλήθεια από τον Μανουέλ λόγω της κατάστασης του. Εν τω μεταξύ, η Χιμένα συνεχίζει να δημιουργεί ένα… παρελθόν για τον Μανουέλ, στο οποίο δεν του άρεσε ποτέ να πετάει και ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της. Την ίδια στιγμή, η Χάνα είναι απελπισμένη και θέλει να τον δει οπωσδήποτε, αλλά αναστατώνεται ακόμα περισσότερο όταν της λένε ότι δεν της επιτρέπεται να μιλήσει για το παρελθόν του.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ74

Η Κρουθ επιμένει ότι ο Μανουέλ θα πρέπει να παντρευτεί την Χιμένα, παρά το γεγονός ότι ο θάνατος του βαρόνου έλυσε τα οικονομικά προβλήματα της Λα Προμέσα. Ο Μανουέλ ζητά από τη Χιμένα και την Κρουθ να είναι απόλυτα ειλικρινείς μαζί του, με την Χιμένα να του επισημαίνει πόσο ερωτευμένοι ήταν οι δυο τους πριν το ατύχημα. Την ίδια στιγμή, ο Ρόμουλο ευχαριστεί τη Χάνα που φρόντιζε τον Μανουέλ, ενώ μετά τον θάνατο του βαρόνου σχεδιάζει να εγκαταλείψει ουσιαστικά τη Λα Προμέσα. Παράλληλα, η Πέτρα απειλεί τη Σιμόνα και την Καντέλα, προκειμένου να αφήσουν ήσυχο τον πάτερ Καμίλο. Στο μεταξύ, η Κρουθ έχει σοβαρές αμφιβολίες για τα αίτια θανάτου του πατέρα της, όταν ξαφνικά δέχεται μια απροσδόκητη επίσκεψη στο αρχοντικό.

«La Promesa: Η υπόσχεση»: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN