04-04-2024

Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 23:30 στο OPEN- Αποκλειστικά ντοκουμέντα για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το Τ.Α. Αγίων Αναργύρων


«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 23:30 στο OPEN

Τα πρόσωπα κλειδί που αποκάλυψαν την αλήθεια για την Τζωρτζίνα 

Αποκλειστικά ντοκουμέντα για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το Τ.Α. Αγίων Αναργύρων

Ανοιχτές υποθέσεις - Πέτρος Κουσουλός

 Αναπάντητα ερωτήματα, αποδείξεις, σκληρές αλήθειες και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες έρχονται στο προσκήνιο κάθε Πέμπτη βράδυ στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, στο OPEN.

Απόψε στις 23:30  ο Πέτρος Κουσουλός παρουσιάζει όλα τα νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας. Ποια είναι τα πρόσωπα κλειδί που αποκάλυψαν την αλήθεια για την Τζωρτζίνα; Ακόμη, μια συγκλονιστική αποκάλυψη της εκπομπής για τον μηχανισμό θανάτου.

Οι «Ανοιχτές Υποθέσεις» φέρνουν στο φως μαρτυρίες σοκ όλων των εμπλεκόμενων προσώπων στη γυναικοκτονία έξω από το Τ.Α. Αγίων Αναργύρων!

Αποκλειστικά ντοκουμέντα της εκπομπής αναδεικνύουν καρέ καρέ τις πράξεις και τις παραλείψεις που οδήγησαν στον άδικο χαμό της άτυχης Κυριακής.

 «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, η εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας, με πρωτογενές ρεπορτάζ, νέα στοιχεία, αποκλειστικές ειδήσεις και άγνωστες πτυχές που φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία του κάθε φακέλου και με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις.

 «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό. Η νέα εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας κάθε Πέμπτη στις 23:30 στο OPEN.

  Δείτε το τρέιλερ εδώ