05-04-2024

La Promesa: Η υπόσχεση- Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Δελτίο τύπου - La Promesa - Η υπόσχεση η νέα καθημερινή σειρά του OPEN

La promesa: Η υπόσχεση

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ75

Η Κρουθ πιστεύει ότι ο κουνιάδος της, ο καπετάνιος ντε λα Μάτα, εμφανίστηκε για να διεκδικήσει μέρος της περιουσίας του βαρόνου. Την ίδια στιγμή, τα ανησυχητικά νέα από την Αφρική κάνουν τη Μαρία Φερνάντεθ να πιστεύει ότι ο Σαλβαδόρ μπορεί να είναι νεκρός ή να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Παράλληλα, η Χάνα βρίσκει επιτέλους την ευκαιρία να δει τον Μανουέλ όταν όλη η οικογένεια παρευρίσκεται στην κηδεία του βαρόνου, αλλά δεν έχει υπολογίσει τα κόλπα της μαρκησίας. Στο μεταξύ, η Καταλίνα τηλεφωνεί προσωπικά στην επισκοπή της Λεόν για να μάθει οτιδήποτε μπορεί για τον πάτερ Καμίλο, καθώς και η ίδια θεωρεί ότι η συμπεριφορά του είναι ύποπτη.

ΤΡΙΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ76

Την ώρα που η οικογένεια των Λουχάν παρευρίσκεται στην κηδεία του βαρόνου, η Χάνα, η Μαρία Φερνάντεθ, η Πια και η Τερέσα θυμούνται όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ. Ποιος όμως δολοφόνησε τον βαρόνο και ποιο ήταν το κίνητρό του; Στο μεταξύ, η Χάνα αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πια το μυστικό της σχετικά με την πραγματική αιτία που βρέθηκε στη Λα Προμέσα, καθώς επίσης και τις υποψίες της ότι ο Κούρο είναι ο αδερφός της. Παράλληλα, ένα ακόμη γεγονός θα φέρει τα πάνω κάτω στο αρχοντικό, αφού μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως. Την ίδια στιγμή, ο Μανουέλ πιστεύει ότι είναι τρελά ερωτευμένος με τη Χιμένα και την φιλάει.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ77

Έπειτα από την κηδεία του βαρόνου, ο Λορένθο λέει στην Κρουθ ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το μερίδιό του στην κληρονομιά, ωστόσο η μαρκησία θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τον εμποδίσει να δει ούτε μια πεσέτα από αυτό που ανήκει στην αδερφή της, Εουχένια. Την ίδια στιγμή, η Καταλίνα τηλεφωνεί στην επισκοπή του Λεόν για να ρωτήσει για τον πάτερ Καμίλο και μαθαίνει ότι δεν τον γνωρίζουν καν. Παράλληλα, η μαρκησία διατάζει τον Γκρεγόριο να παρακολουθεί κάθε κίνηση της Χάνα, προκειμένου να εντοπίσει μια άτυχη στιγμή της ή να δημιουργήσει έναν λόγο για να την απολύσουν. Στο μεταξύ, ο Αλόνσο σκέφτεται να καλέσει την Πολιτική Φρουρά για να βρει τη χαμένη καρφίτσα της πρώτης του συζύγου, αλλά αποδεικνύεται ότι η Καταλίνα την έχει ήδη εντοπίσει και ξέρει ακριβώς ποιος την πήρε.

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ78 

Ο Λορένθο παραμένει στη Λα Προμέσα μέχρι να ανοίξει η διαθήκη του βαρόνου, παρόλο που η Κρουθ κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να τον διώξει. Ο Γκρεγόριο προκαλεί εκνευρισμό στη Σιμόνα και αναστάτωση στην κουζίνα, αλλάζοντας το μενού την τελευταία στιγμή και στη συνέχεια την εξευτελίζει πετώντας το φαγητό στον κάδο. Στο μεταξύ, η Καταλίνα αποκαλύπτει στον Αλόνσο όσα έμαθε για τον πάτερ Καμίλο, ότι δηλαδή είναι ένας απατεώνας που στάλθηκε για να κατασκοπεύσει τη Λα Προμέσα. Ποιος τον έστειλε όμως και γιατί;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΠ79

Ο Καμίλο απειλεί τον Αλόνσο και τον επιθεωρητή Κονράδο ότι θα τους σκοτώσει εάν σταθούν εμπόδιο στο δρόμο του. Η Καταλίνα βρίσκει τους δυο άνδρες δεμένους και προσπαθεί να τους βοηθήσει, ενώ ο «ιερέας» προσπαθεί να ξεφύγει παίρνοντας ως όμηρο τον Λόπε. Την ίδια στιγμή, ο Γκρεγόριο εξακολουθεί να ταλαιπωρεί το προσωπικό με τους αυστηρούς και αυθαίρετους κανόνες του. Παράλληλα, η Χάνα είναι αποφασισμένη να επισκευάσει το αεροπλάνο του Μανουέλ, ακόμα και αν εκείνος δεν μπορεί ακόμα να θυμηθεί ποια είναι. Στο μεταξύ, ο μαρκήσιος θα μάθει κάτι που θα φέρει αναταραχή στο αρχοντικό.

 

«La promesa: Η υπόσχεση»: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN