12-04-2024

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα»- Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN

Δελτίο τύπου - Chef στην κουζίνα σας - Βαγγέλης Δρίσκας

«Chef στην κουζίνα σας

με τον Βαγγέλη Δρίσκα»

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN 

Τηγανητά θαλασσινά με λευκή ταραμοσαλάτα, ιταλικά κεφτεδάκια κοτόπουλου αραμπιάτα και μοναδικά ρολάκια μπακλαβά με κρέμα γαλακτομπούρεκου

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνουν ευφάνταστες συνταγές, κλασικές και δημιουργικές, με γεύσεις από την Ελλάδα και από τις κουζίνες του κόσμου κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

Το Σάββατο 13 Απριλίου, ο Βαγγέλης μαγειρεύει τα πιάτα της παρέας. Ξεκινάει με αφράτες πατατοκροκέτες με τραγανό πανάρισμα και συνεχίζει με μία ποικιλία από τηγανητά θαλασσινά με λευκή ταραμοσαλάτα. Φτιάχνει ιταλικά κεφτεδάκια κοτόπουλου αραμπιάτα, αλλά και ένα ιδιαίτερο ντιπ με ψητές πιπεριές και γιαούρτι που το σερβίρει με τραγανές ψητές baby πατάτες. Για το κλείσιμο λαχταριστά γραβιεροπιτάκια και ένα χορταστικό γκρατέν με πατάτες, μανιτάρια και κιμά.

Την Κυριακή 14 Απριλίου, ο Βαγγέλης φτιάχνει τα αγαπημένα μας γλυκά. Ξεκινάει με τάρτες με μία βελούδινη γέμιση: Κρεμέ σοκολάτας. Ακόμα φτιάχνει το πιο εύκολο και δροσερό  Cheesecake στο ποτήρι με εθιστικά νόστιμο σιρόπι φράουλας. Ζυμώνει μπισκότα με φυστικοβούτυρο στο λεπτό και αφράτες ταχινόπιτες με σοκολάτα για την περίοδο της νηστείας …. και όχι μόνο. Κλείνει το γευστικό αυτό ταξίδι  με ένα παραδοσιακό γλυκό που συνδυάζει δύο σε ένα: Ρολάκια μπακλαβά με κρέμα γαλακτομπούρεκου.

Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN.

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δείτε το τρέιλερ εδώ