18-04-2024

Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 23:30 στο OPEN-Μάρτυρας κλειδί ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών-Υποψήφιος δήμαρχος εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες

Δελτίο τύπου - Ανοιχτές υποθέσεις - Πέτρος Κουσουλός

Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 23:30 στο OPEN

Μάρτυρας κλειδί ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών 

Υποψήφιος δήμαρχος εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες

Αναπάντητα ερωτήματα, αποδείξεις, σκληρές αλήθειες και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες έρχονται στο προσκήνιο κάθε Πέμπτη βράδυ στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, στο OPEN.

Απόψε στις 23:30 η συγκλονιστική αποκάλυψη της εκπομπής για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών που ανατρέπει τα δεδομένα. Τι εξομολογείται στην εκπομπή μάρτυρας κλειδί.

Ακόμα, οι «Ανοιχτές Υποθέσεις» παρουσιάζουν καταγγελίες που σοκάρουν για τη δράση του υποψήφιου δημάρχου που εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες. Στο στούντιο τα θύματά του μιλάνε για αυτά που έζησαν.

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, η εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας, με πρωτογενές ρεπορτάζ, νέα στοιχεία, αποκλειστικές ειδήσεις και άγνωστες πτυχές που φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία του κάθε φακέλου και με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις. 

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό. Η νέα εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας κάθε Πέμπτη στις 23:30 στο OPEN.

Δείτε το τρέιλερ εδώ