25-04-2024

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 23:00 στο OPEN - Ο Πέτρος Κουσουλός ταξιδεύει στην Πάτρα και μιλά με μάρτυρα κλειδί για την υπόθεση της Ίριδας

Δελτίο τύπου - Ανοιχτές υποθέσεις - Πέτρος Κουσουλός

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 23:00 στο OPEN 

Ο Πέτρος Κουσουλός ταξιδεύει στην Πάτρα και μιλά με μάρτυρα κλειδί για την υπόθεση της Ίριδας 

Αξιωματικός του πυροσβεστικού σώματος καταγγέλλεται από την πρώην σύντροφό του για κακοποίηση

Αναπάντητα ερωτήματα, αποδείξεις, σκληρές αλήθειες και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες έρχονται στο προσκήνιο κάθε Πέμπτη βράδυ στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, στο OPEN.

Απόψε στις 23:00 o Πέτρος Κουσουλός ταξιδεύει στην Πάτρα και μιλά με τη μάρτυρα κλειδί για την υπόθεση της Ίριδας. Η συνάντηση με τη μυστηριώδη γυναίκα της πλατείας στα ψηλά αλώνια και τα αποκλειστικά ντοκουμέντα από το σπίτι της οδού Μπιζανίου, που δίνουν άλλη τροπή στην υπόθεση.

Ακόμα, οι «Ανοιχτές Υποθέσεις» ανοίγουν τον φάκελο ενδοοικογενειακή βία. Μαρτυρίες που σοκάρουν! Αξιωματικός του πυροσβεστικού σώματος καταγγέλλεται από την πρώην σύντροφό του, η οποία έρχεται στο στούντιο και αποκαλύπτει ότι την κακοποιούσε συστηματικά επί 9 χρόνια χωρίς να έχει υποστεί καμία συνέπεια παρ’ ότι η ίδια το είχε καταγγείλει στις αρχές. 

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, η εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας, με πρωτογενές ρεπορτάζ, νέα στοιχεία, αποκλειστικές ειδήσεις και άγνωστες πτυχές που φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία του κάθε φακέλου και με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις. 


«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, στο OPEN.