02-05-2024

Πάσχα στο OPEN με την Ελένη Τσολάκη και την Κατερίνα Ζαρίφη - Κυριακή στις 13:45

Δελτίο τύπου - Πάσχα στο OPEN - Η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ελένη Τσολάκη μαζί με τους συνεργάτες τους, μας υποδέχονται σε μια μοναδική γιορτή

Πάσχα στο  OPEN

Πασχαλινό παραδοσιακό γλέντι

με την Ελένη Τσολάκη και την Κατερίνα Ζαρίφη

Κυριακή του Πάσχα και το OPEN έχει ετοιμάσει το μεγαλύτερο γλέντι της χρονιάς! Η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ελένη Τσολάκη μαζί με τους συνεργάτες τους, μας υποδέχονται σε μια μοναδική γιορτή, σε ένα διαφορετικό πλατό μέσα στη φύση για να διασκεδάσουμε παρέα, ανήμερα του Πάσχα!

Από τις 13:45 μέχρι και τις 18:45, πριν από την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, το τραγούδι και ο χορός δεν σταματάνε. Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από νωρίς, τα αρνιά έχουν μπει στη σούβλα και το τραπέζι έχει στρωθεί πασχαλινά για να υποδεχτεί τους υπέροχους καλεσμένους!

Η Κατερίνα Στανίση, η Γωγώ Τσαμπά, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος Βελισσάρης, ο Βαγγέλης και ο Μιχάλης Κονιτόπουλος παίρνουν το μικρόφωνο και το κέφι παίρνει φωτιά! Μουσική, τραγούδι και χορός μέχρι τελικής πτώσης!

Η Κατερίνα Γερονικολού, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, η Κατερίνα Νικολοπούλου, ο Νάσος Γουμενίδης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου  ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο Αντώνης Παπαηλίας, η Άννα Ζηρδέλη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Δημήτρης Σαράντος, ο Νίκος Νικητέας και η Τζώρτζια Συρίχα διασκεδάζουν με την ψυχή τους και εύχονται καλό Πάσχα με την πιο θετική διάθεση.

Τις ευχές της δίνει και όλη η οικογένεια του OPEN, με τους παρουσιαστές του σταθμού να στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την ημέρα αυτή. Ακόμα, στη μεγάλη αυτή γιορτή συμμετέχει ο Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος του Γιώργου Φραγκάκη και η Παιδική, Νεανική, Γυναικεία Χορωδία Δήμου Νέας Ιωνίας, καθώς και η Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου με την μαέστρο Εύη Χλωρού.

Πάσχα στο OPEN με την Κατερίνα Ζαρίφη και την Ελένη Τσολάκη, Κυριακή του Πάσχα στις  13:45