09-05-2024

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση, συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κυανή Ακτή - Κυριακή στις 20:00

Δελτίο τύπου - Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κυανή Ακτή, Σαιν Πολ ντε Βανς, Αντίμπ, Σαιν Τροπέ, Κάννες

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση,

συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κυανή Ακτή

Κυριακή 12 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN 

 

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν το ταξίδι τους, την Κυριακή 12 Μαΐου στις 20:00 στην πανέμορφη Κυανή Ακτή, που ενέπνευσε πασίγνωστους συγγραφείς και ζωγράφους!

Εξερευνούν το Σαιν Πολ ντε Βανς, το γραφικό χωριό των καλλιτεχνών και την Αντίμπ, την πόλη όπου έζησαν οι Ν. Καζαντζάκης και Π. Πικάσο. Στην Αντίμπ θαυμάζουν και το επιβλητικό ξενοδοχείο Belles Rives, το σπίτι του γνωστού συγγραφέα Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ.

Στη συνέχεια επισκέπτονται το κοσμοπολίτικο Σαιν Τροπέ. Ψωνίζουν με τους ντόπιους στην υπαίθρια αγορά του Σαιν Τροπέ, απολαμβάνουν την πανοραμική θέα από το κάστρο της πόλης και δοκιμάζουν τη διάσημη ταρτ τροπεζιέν. 

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν επίσης τις Κάννες, τη «βασίλισσα» της Κυανής Ακτής, και θαυμάζουν το Carlton, το εμβληματικό ξενοδοχείο στην Κρουαζέτ.

Για το τέλος απολαμβάνουν στιγμές πολυτέλειας στο ιστορικό ξενοδοχείο Le Negresco, η ατμόσφαιρα του οποίου μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές.

 

«Εικόνες» με τον Τάσο Δούση: Κυριακή 12 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN