09-05-2024

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 23:30 στο OPEN - H οργανωμένη επιχείρηση συγκάλυψης στο Μάτι - Φάκελος Τέμπη: Τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας

Δελτίο τύπου - Ανοιχτές υποθέσεις - Πέτρος Κουσουλός

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 23:30 στο OPEN

H οργανωμένη επιχείρηση συγκάλυψης στο Μάτι

Φάκελος Τέμπη: Τι έγινε πίσω από τις κλειστές πορτες της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας

 

Αναπάντητα ερωτήματα, αποδείξεις, σκληρές αλήθειες και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες έρχονται στο προσκήνιο κάθε Πέμπτη βράδυ στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, στο OPEN.

Απόψε στις 23:30 οι «Ανοιχτές Υποθέσεις» αποκαλύπτουν την οργανωμένη επιχείρηση συγκάλυψης για την τραγωδία στο Μάτι που οδήγησε στον μαρτυρικό θάνατο 104 ανθρώπους. Ο αγώνας για να ασκηθεί η έφεση από την Εισαγγελία Εφετών, η απόπειρα συγκάλυψης και το κατηγορητήριο κατά του πρώην Αρχηγού της Πυροσβεστικής, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου τα τέλη Μαΐου. 

Ακόμα, η εκπομπή ανοίγει ξανά τον φάκελο Τέμπη και αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας. Οι παραλείψεις, τα λάθη, τι λένε οι συγγενείς των θυμάτων.

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, η εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας, με πρωτογενές ρεπορτάζ, νέα στοιχεία, αποκλειστικές ειδήσεις και άγνωστες πτυχές που φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία του κάθε φακέλου και με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις. 

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, κάθε Πέμπτη στις 23:30 στο OPEN.