13-05-2024

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη "La promesa: Η υπόσχεση" - Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20.00

Δελτίο τύπου - La Promesa - Η υπόσχεση η νέα καθημερινή σειρά του OPEN

La promesa : Η υπόεχεση

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Δευτέρα 13 Μαϊου ΕΠ95

Ο Αλόνσο προσπαθεί να μάθει ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα στην οποία ο βαρόνος έχει μεταβιβάσει το ένα τρίτο της περιουσίας του, αλλά όπως αποδεικνύεται την γνωρίζει ήδη! Παράλληλα, υπό την πίεση της Πέτρα, η μαρκησία επιβεβαιώνει ότι η Πια της είπε ψέματα, καθώς δεν διέκοψε ποτέ την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, προς μεγάλη έκπληξη, εμφανίζεται ο πατέρας του παιδιού της, όπως ισχυρίζεται μπροστά σε όλους. Στο μεταξύ, ο Μανουέλ έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι η Χιμένα μετά το ατύχημα του και εκμεταλλευόμενη την αμνησία του, τον χειραγωγούσε. Πόσες όμως από τις υποτιθέμενες αναμνήσεις του κατασκευάστηκαν πραγματικά για το δικό της συμφέρον;

Τρίτη 14 Μαϊου ΕΠ96

Το γεγονός πως η τρίτη κληρονόμος της περιουσίας του βαρόνου γνωρίζει τον σύζυγο της Αλόνσο προβληματίζει αρκετά την Κρουθ. Την ίδια στιγμή, η σχέση του Μανουέλ με τη Χιμένα περνάει κρίση, καθώς ο ίδιος αντιλαμβάνεται τα ψέματα που του έχει πει. Η Χιμένα νιώθει αδιαθεσία, έπειτα από τη διαμάχη τους, με τον Μανουέλ να προσπαθεί να την φροντίσει και να επανορθώσει, παρά τις αμφιβολίες που έχει για εκείνη. Εν τω μεταξύ, ο Κούρο απογοητεύτηκε για άλλη μια φορά από τον Λορένθο, παρά τη συμφωνία τους. Η Μαρτίνα τον παρηγορεί και τον καθησυχάζει. Παράλληλα, η Πια διανύει μια δύσκολη περίοδο από τότε που αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη της, με την Πέτρα να αμφισβητεί τον πατέρα του παιδιού της. Οι μαρκήσιοι δεν θα ανεχτούν μια τέτοια κατάσταση και αποφασίζουν να αναλάβουν δράση.

Τετάρτη15 Μαϊου ΕΠ97 

Οι μαρκήσιοι δέχονται η Πια και ο Γκρεγόριο να παραμείνουν στη Λα Προμέσα μονάχα εάν παντρευτούν, εφόσον περιμένουν παιδί. Η Πια ευχαριστεί τον Γκρεγόριο που είναι διατεθειμένος να την βοηθήσει, ωστόσο θεωρεί άδικο να γίνει ο γάμος αυτός, καθώς δεν είναι δικό του παιδί. Εν τω μεταξύ, η μαρκησία νιώθει όλο και πιο άβολα με την Elisa de Grazalema να βρίσκεται στη Λα Προμέσα, καθώς θεωρεί ότι φλερτάρει με τον Αλόνσο. Την ίδια στιγμή, η Χιμένα είναι ακόμα αδιάθετη και αυτό οφείλεται κυρίως στη διμάχη που είχε με τον Μανουέλ. Εκείνος από την πλευρά του προσπαθεί να την στηρίξει παρά το γεγονός ότι έχει συνειδητοποιήσει τις ψεύτικες αναμνήσεις της Χιμένα, ενώ ανάρρωνε από το ατύχημά του. 

Π'εμπτη 16 Μαϊου ΕΠ98

Η παρουσία της βαρόνης στη Λα Προμέσα έχει προκαλέσει εκνευρισμό τόσο στην Κρουθ, όσο και στον Λορένθο, ο οποίος την κατηγορεί ότι αποπλάνησε τον πεθερό του, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την περιουσία του. Την ίδια στιγμή, ο γάμος της Πια με τον Γκρεγόριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό κύκλο. Στο μεταξύ, ο Αλόνσο προσπαθεί να πείσει τον Μανουέλ να αφήσει το πάθος του για τις πτήσεις, καθώς δεν αρμόζει σε έναν μαρκήσιο. Ο ίδιος με την σειρά του θέλει να αποδείξει στον πατέρα του ότι μόνο εάν πετάξει μαζί του, θα κατανοήσει το πάθος του αυτό.

Παρασκευή 17 Μαϊου ΕΠ99 

Ο Μανουέλ πιλοτάρει κάνοντας βόλτα με τον πατέρα του, ο οποίος του ζητά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Την ίδια στιγμή, η Χάνα συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από τη Λα Προμέσα, καθώς για ένα διάστημα εργάζεται για τους γονείς της Χιμένα. Παράλληλα, η Καταλίνα προσφέρεται να βοηθήσει τον Μανουέλ να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη Χάνα. Στο μεταξύ η βαρόνη σε ένα τηλεφώνημά της αναφέρει ότι το σχέδιο της πηγαίνει όπως είχε προγραμματιστεί, ωστόσο κάποιος τυχαία θα την ακούσει και θα φέρει τα πάνω κάτω…

 

«La promesa: Η υπόσχεση»: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN