15-05-2024

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα»- Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN

Chef στην κουζίνα σας - Βαγγέλης Δρίσκας

«Chef στην κουζίνα σας

με τον Βαγγέλη Δρίσκα»

 Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN

 Ταλιατέλες με ραγού λουκάνικου, αραμπιάτα με τόνο

και δροσερό Cheesecake με σιρόπι φράουλας στο ποτήρι

 Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνουν ευφάνταστες συνταγές, κλασικές και δημιουργικές, με γεύσεις από την Ελλάδα και από τις κουζίνες του κόσμου κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

 Το Σάββατο 18 Μαΐου, ο Βαγγέλης φτιάχνει μία εύκολη και πεντανόστιμη μακαρονάδα: Ταλιατέλες με ραγού λουκάνικου. Στη συνέχεια, ψήνει κοτόπουλο με λαχανικά στον φούρνο και το σερβίρει με την περίφημη αργεντίνικη σάλτσα τσιμιτσούρι. Δοκιμάζει τραγανά φιλετάκια γλώσσας με λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας και μας ταξιδεύει στην Ασία με ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα του κόσμου, το Mongolian Beef, μοσχαρίσια φιλετάκια δηλαδή με γλυκιά σάλτσα. Και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής έρχεται το παραδοσιακό πολίτικο με κρέμα, ένα σιροπιαστό γλυκό που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο 

 Την Κυριακή 19 Μαΐου, ο Βαγγέλης φτιάχνει πρωτότυπη ανοιχτή πίτα με τσαλαφούτι και φρέσκο θυμάρι. Διπλομαγειρεύει ψητό χοιρινό με μπίρα και πορτοκάλι και το σερβίρει σε κυπριακή πίτα. Στη συνέχεια, φτιάχνει στο λεπτό αγαπημένο κινέζικο τηγανητό ρύζι με κοτόπουλο και γαρίδες και ετοιμάζει αραμπιάτα με τόνο, μία ξεχωριστή μακαρονάδα με πικάντικη σάλτσα. Και στην ώρα του γλυκού σερβίρει το πιο εύκολο, δροσερό Cheesecake με σιρόπι φράουλας στο ποτήρι.

Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN.

 Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δείτε το τρέιλερ εδώ