16-05-2024

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 23:30 στο OPEN - Καταγγελίες για διαφθορά στα συνδικαλιστικά σωματεία των αστυνομικών

Ανοιχτές υποθέσεις - Πέτρος Κουσουλός

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 23:30 στο OPEN

Καταγγελίες για διαφθορά στα συνδικαλιστικά σωματεία των αστυνομικών

Φάκελος Πάτρα: Τα λάθη των ιατροδικαστών στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών

Αναπάντητα ερωτήματα, αποδείξεις, σκληρές αλήθειες και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες έρχονται στο προσκήνιο κάθε Πέμπτη βράδυ στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, στο OPEN.

Απόψε στις 23:30 οι «Ανοιχτές Υποθέσεις» φέρνουν στο φως καταγγελίες για τη διαφθορά στα συνδικαλιστικά σωματεία των αστυνομικών. Η «τιμωρία» ενός αστυνομικού που τόλμησε να αναμετρηθεί με τη διαφθορά στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. Τι καταγγέλλει στην εκπομπή για τη νοθεία στις εκλογές του σωματείου, αλλά και τον τρόπο που συνδικαλιστές αστυνομικοί εργαλειοποιούν τη θέση τους για να «λύνουν και να δένουν» στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του σωματείου των Ειδικών Φρουρών;

Ακόμα, η εκπομπή αναδεικνύει τα λάθη των ιατροδικαστών στην υπόθεση του θανάτου των τριών άτυχων παιδιών στην Πάτρα. Ο ρόλος των ιατροδικαστών και το αλαλούμ με τις εκθέσεις και τα ευρήματα.

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, η εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας, με πρωτογενές ρεπορτάζ, νέα στοιχεία, αποκλειστικές ειδήσεις και άγνωστες πτυχές που φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία του κάθε φακέλου και με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις.

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, κάθε Πέμπτη στις 23:30 στο OPEN.