22-05-2024

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στη Ρίγα της Λετονίας - Κυριακή 26 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN

Δελτίο τύπου - Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Ρίγα της Λετονίας

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση,

ταξιδεύουν στη Ρίγα της Λετονίας

Κυριακή 26 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN

O Τάσος Δούσης και οι «Είκονες» ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα της Λετονίας, την παραμυθένια Ρίγα, την Κυριακή 26 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN!

Επισκέπτονται την εκκλησία του Αγίου Πέτρου και ανεβαίνουν στο καμπαναριό του για να δουν πανοραμικά την πόλη. Κάνουν μία καταπληκτική βόλτα στη Ρίγα, όπου έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την πλατεία του Καθεδρικού και κτήρια πραγματικά αριστουργήματα, όπως η Συντεχνία των Μαυροκέφαλων, Τα Τρία Αδέλφια και το Σπίτι της Γάτας.

Επίσης κάνουν βαρκάδα στον ποταμό Νταουγκάβα για να απολαύσουν τη Ρίγα εν πλω και επισκέπτονται την Κεντρική Αγορά της πόλης, τη μεγαλύτερη της Ευρώπης!

Η Ρίγα αποκαλείται «το μικρό Παρίσι του Βορρά» και αυτό αποδεικνύεται από το εκπληκτικό Πάρκο Μπάστεϊκαλνα, το Μνημείο της Ανεξαρτησίας, το σύμβολο ελευθερίας της πόλης, και την Albert street, έναν δρόμο όπου συναντάμε συγκλονιστικά κτήρια αρτ νουβό αρχιτεκτονικής.

Η πόλη δεν κρύβει ότι κάποτε άνηκε στη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας. Ο Ναός της Γεννήσεως του Χριστού και το κτήριο της KGB, είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της σύγχρονης ιστορίας της Ρίγα.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του στη Ρίγα επίσης πίνουν το φημισμένο μαγικό ποτό, πραγματοποιούν ένα γαστρονομικό ταξίδι στον χρόνο, διασκεδάζουν σε μία μπιραρία αληθινή αποκάλυψη και δοκιμάζουν γλυκές και αλμυρές σπεσιαλιτέ σε έναν ιδιαίτερο φούρνο στο κέντρο της πόλης.

Τέλος, μας προτείνουν μοναδικά σημεία της πόλης για χαλάρωση, αλλά και για να απολαύσουμε μαγικά ηλιοβασιλέματα στη Ρίγα!

«Εικόνες» με τον Τάσο Δούση: Κυριακή 26 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ