07-06-2024

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη La Promesa_ Δευτέρα εώς Παρασκευή στις 20:00

Δελτίο τύπου - La Promesa - Η υπόσχεση η νέα καθημερινή σειρά του OPEN

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο Λορένθο συμμαχεί με τη βαρόνη ενάντια στους μαρκησίους και καταστρώνουν ένα σχέδιο προκειμένου να λάβουν από κοινού την περιουσία του βαρόνου. Την ίδια στιγμή, η Χιμένα θέλει να αποζημιώσει τη Χάνα για την άσχημη συμπεριφορά που έλαβε στο αρχοντικό των γονιών της, αλλά εκείνη αρνείται κατηγορηματικά την προσφορά της. Παράλληλα, η Πία παροτρύνει τον Γκρεγόριο να λύσει τις διαφορές του με τον Ρόμουλο, ωστόσο δεν γνωρίζει ότι εκείνος σκοπεύει να φύγει από τη Λα Προμέσα.

ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η Χάνα μαθαίνει για μια είδηση που θα φέρει θλίψη και αναστάτωση στο αρχοντικό, ενώ ο Κούρο ζητά από τον Λορένθο να επισκεφθεί τη μητέρα του στη κλινική, για να μάθει περισσότερα για τον πραγματικό του πατέρα. Την ίδια στιγμή, ο Λορένθο προειδοποιεί την βαρόνη ότι η Κρουθ σχεδιάζει να την δηλητηριάσει, κι εκείνη υπόσχεται να είναι πολύ προσεκτική.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο Ρόμουλο με τον Γκρεγόριο αποφασίζουν να λύσουν τις διαφορές τους και να αφήσουν πίσω το παρελθόν. Παράλληλα, η Χιμένα προσπαθεί πάση θυσία να τραβήξει το ενδιαφέρον του Μανουέλ, ενώ ενοχλείται που ο σύζυγός της νοιάζεται περισσότερο για τη Χάνα, παρά για εκείνη.

ΠΕΜΠΤΗ 13 IOYNIOY

Όλο το υπηρετικό προσωπικό προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμφιλιώσει την Καντέλα με τη Σιμόνα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται θετικά. Την ίδια στιγμή, η επίσκεψη μιας νεαρής γυναίκας θα φέρει τα πάνω κάτω στη Λα Προμέσα και ιδιαίτερη αναστάτωση στη Χιμένα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η Μαρία Φερνάντεθ δεν έχει λάβει ακόμα τα δυσάρεστα νέα για τον Σαλβαδόρ, ενώ η Πια προσφέρεται να βοηθήσει τη Χάνα να ερευνήσει το παρελθόν της μητέρας της. Στο μεταξύ, η Κρουθ και ο Λορένθο καταφέρνουν να πείσουν τον συμβολαιογράφο να καταστρέψει την τελευταία διαθήκη του βαρόνου, μόλις «ξεφορτωθούν» την Ελίσα ντε Γκαθαλέμα.

«LA PROMESA: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ»: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN