07-06-2024

Τι θα δούμε αυτήν εβδομάδα στην καθημερινή σειρά «Σαν Ψέμα» _ Δευτέρα εώς Παρασκευή στις 17:45

Δελτίο τύπου - Σαν ψέμα

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο Φίλιππος δέχεται να παριστάνει τον σύντροφο της Ζωής. Ο Πέτρος μετά το φιλί με τη Ζωή, απομακρύνεται από εκείνη, ενώ ο Ιορδάνης προτείνει στον Πέτρο να μιλήσει με τη Ζωή για τον Φίλιππο. Ο Πέτρος καλεί τη Ζωή και τον Φίλιππο σπίτι του. Παράλληλα, ο Ιορδάνης και η Νανά περνάνε χρόνο μαζί και δένονται. Την ίδια ώρα, ένας νεαρός παρακολουθεί τον Ιορδάνη.

ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο Πέτρος λέει στη Ζωή πως το φιλί που δώσανε ήταν ένα λάθος. Παράλληλα, ο Ιορδάνης είναι απορροφημένος με το θέμα του γιου του. Έτσι δίνει στη Νανά τη λάθος εντύπωση πως αδιαφορεί για κείνη. Η Μελίνα μαθαίνει πως η Ζωή κι ο Πέτρος φιλήθηκαν κι αποφασίζει να ανοίξει πόλεμο, στέλνοντας αρχικά μήνυμα στον Φίλιππο. Εντωμεταξύ η Βάσω, θέλοντας να φέρει κοντά τον Πέτρο και τη Ζωή, καταστρώνει ένα σχέδιο…

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο Πέτρος με τη Ζωή, βρίσκονται απομονωμένοι σε μια ερημική περιοχή και αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν όσα έχουν προηγηθεί μεταξύ τους. Ο Τζώρτζης, μετά το μεθύσι της προηγούμενης νύχτας, κινδυνεύει να χάσει τη συνέντευξη για τη νέα δουλειά και να τους απογοητεύσει ξανά όλους. Η Ασπασία, συναντιέται με τη Νανά και δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της. Ο Σταύρος ζητάει φωτογραφία της μητέρας του από τη Σμαρώ.

ΠΕΜΠΤΗ 13 IOYNIOY

Ο Σταύρος βλέπει την φωτογραφία της μητέρας του η Σμαρώ όμως του έχει δώσει τη φωτογραφία μιας άλλης γυναίκας. Η Ασπασία κάνει χημειοθεραπείες. Ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στη Ζωή, ενώ ο Πέτρος τους παρακολουθεί σοκαρισμένος. Η Ζωή αρνείται την πρόταση γάμου του Φίλιππου.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η Μελίνα δείχνει αποφασισμένη να πει την αλήθεια στο Γιώτη, αλλά μια συζήτησή που κάνει με το Φίλιππο θ’ αλλάξει τα πράγματα. Η Νανά εκδηλώνει τη ζήλια της στις θαυμάστριες του Ιορδάνη και βγαίνει εκτός εαυτού! Εκείνος πάλι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του μαζί της. Ζωή και Πέτρος έρχονται ακόμα πιο κοντά, όμως κάτι ανατρέπει τα σχέδιά τους: Ο Πέτρος μαθαίνει πως η Χριστίνα γύρισε και πως του ζητάει διαζύγιο…
«Σαν Ψέμα» : Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 17:45 στο OPEN