13-06-2024

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό: Απόψε στις 23:30 στο OPEN – Nέα στοιχεία για την υπόθεση των ψευδών γνωματεύσεων

Ανοιχτές υποθέσεις - Πέτρος Κουσουλός

Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό,

απόψε στις 23:30 στο OPEN

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση των ψευδών γνωματεύσεων της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ.

 Αναπάντητα ερωτήματα, αποδείξεις, σκληρές αλήθειες και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες έρχονται στο προσκήνιο κάθε Πέμπτη βράδυ στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, στο OPEN.

 Απόψε στις 23:30 οι «Ανοιχτές Υποθέσεις» έρχονται με νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση των ψευδών γνωματεύσεων της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ. Στο στούντιο άνθρωποι που έχουν πέσει θύματα του κυκλώματος, περιγράφουν όλα όσα έζησαν, με τις μαρτυρίες τους να σοκάρουν και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως να αποκαλύπτουν βήμα-βήμα τον τρόπο δράσης των εμπλεκόμενων.

 «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, η εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας, με πρωτογενές ρεπορτάζ, νέα στοιχεία, αποκλειστικές ειδήσεις και άγνωστες πτυχές που φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία του κάθε φακέλου και με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις. 

 «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, κάθε Πέμπτη στις 23:30 στο OPEN.