20-06-2024

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό_ Τι εξομολογείται η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, στον Πέτρο Κουσουλό_ ΑΠΟΨΕ στις 23:30

Ανοιχτές υποθέσεις - Πέτρος Κουσουλός

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό,

απόψε στις 23:30 στο OPEN

Τι εξομολογείται η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, στον Πέτρο Κουσουλό 

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση των ψευδών γνωματεύσεων της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ.

Αναπάντητα ερωτήματα, αποδείξεις, σκληρές αλήθειες και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες έρχονται στο προσκήνιο κάθε Πέμπτη βράδυ στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, στο OPEN.

Απόψε στις 23:30 οι «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ» έρχονται με όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση των ψευδών γνωματεύσεων από την ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. Νέοι διάλογοι και νέα πρόσωπα στο φως της δημοσιότητας. Ακόμα, όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα και της συζύγου του. Τι εξομολογείται το θύμα στον Πέτρο Κουσουλό.

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, η εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας, με πρωτογενές ρεπορτάζ, νέα στοιχεία, αποκλειστικές ειδήσεις και άγνωστες πτυχές που φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία του κάθε φακέλου και με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις. 

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, κάθε Πέμπτη στις 23:30 στο OPEN.