03-07-2024

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα με δύο απολαυστικά επεισόδια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα με δύο απολαυστικά επεισόδια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση,

ταξιδεύουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα

με δύο απολαυστικά επεισόδια

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, την πόλη η οποία συνδυάζει αρμονικά βουνό και θάλασσα, την πανέμορφη Καλαμάτα και μας δείχνουν όλη την ομορφιά της σε δύο μοναδικά επεισόδια.

Το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 17:45 κάνουν βόλτα στην παραλία της πόλης, στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου, αλλά και στο Κάστρο. Επίσης θαυμάζουν τον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος με τους επιβλητικούς ασημένιους τρούλους και την ιστορική Ι.Μ. Κωνσταντίνου και Ελένης Καλογραιών. Στη συνέχεια, ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται τις παραλίες Μικρή Μαντίνεια, Ακρογιάλι, Μεγάλη Μαντίνεια, Κιτριές και μένουν έκπληκτοι με τα πεντακάθαρα καταγάλανα νερά τους.  

Την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 20:00 ανακαλύπτουν το ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας και μας αποκαλύπτουν το σημείο εκείνο στο οποίο κηρύχθηκε η Επανάσταση του 1821! 

Ακόμα, παρουσιάζουν το Πάρκο του ΟΣΕ, ένα καταφύγιο αναψυχής και πράσινου τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης, και τη Μαρίνα της Καλαμάτας

Λίγο αργότερα, ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του πραγματοποιούν μία μοναδική βόλτα με σκάφος στις περίφημες Μεσσηνιακές Οινούσσες, όπου και έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα εντυπωσιακά κάστρα της Μεθώνης και της Κορώνης μέσα από τη θάλασσα.  

Τέλος, μας προτείνουν μοναδικά σημεία για να απολαύσουμε τη διαμονή, τον καφέ, το φαγητό και το ποτό μας στη μαγευτική Καλαμάτα!

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Σάββατο στις 17:45 και Κυριακή στις 20:00 στο OPEN