05-07-2024

«Σαν Ψέμα» – Σήμερα στις17:45 και στις 20:00 Το τελευταίο συναρπαστικό επεισόδιο της σεζόν

Δελτίο τύπου - Σαν ψέμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«ΣΑΝ ΨΕΜΑ» – ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:45 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 20:00

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ


Σήμερα στις 17:45 η Χριστίνα, προσποιείται πως δεν αισθάνεται καλά, με σκοπό να είναι κοντά στην Αλίκη και φιλοξενείται στο σπίτι του Πέτρου. Την ίδια ώρα, η Ζωή αναλαμβάνει να την προσέχει. Παράλληλα, ο Γιώτης καλεί τα παιδιά του στο σπίτι για να τους πει την αλήθεια για τη μητέρα τους. Ο Σταύρος, βλέπει τον Γιώτη σε τρυφερή στιγμή με την Ασπασία, ενώ ο Τζώρτζης έρχεται σε έντονη διαμάχη με τον Πέτρο, για τη σκληρή του στάση απέναντι στη Μελίνα.

 Το τελευταίο συναρπαστικό επεισόδιο της σεζόν έρχεται απόψε στις 20:00, όπου η Ζωή αποχαιρετά τον Φίλιππο, ενώ ο Τζώρτζης στεναχωριέται που η Μελίνα θα πάει Αμερική. Η Βάσω δεν μπορεί να κρύψει τη ζήλεια της, ενώ η Μελίνα αποφασίζει τελικά να μην ακολουθήσει τον Φίλιππο και χωρίζουν. Την ίδια ώρα, η Χριστίνα πηγαίνει στο δωμάτιο της Αλίκης για να την αποχαιρετήσει, όμως εκείνη ταράζεται. Αναστατωμένη κόβει την ταυτότητα της Ζωής κομμάτια και δεν θέλει να μιλήσει ούτε στην ίδια ούτε στον Πέτρο, οι οποίοι ανησυχούν πολύ για το τι συμβαίνει. Ο Γιώτης είναι αποφασισμένος να πει την αλήθεια στα παιδιά του, ότι η μητέρα τους ζει. Τελικά, η Αλίκη μαθαίνει ότι η Ζωή δεν είναι η μαμά της!

Δείτε εδώ το trailer

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βρόντη, Παναγιώτης Κυριάκου, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης
Σενάριο: Γλυκερία Κακούρη, Νικόλας Στραβοπόδης
Παραγωγή: Red Smile