23-07-2019

Εικόνες: Το μαγευτικό ταξίδι στο Ντουμπάι συνεχίζεται

Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο Ντουμπάι

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των «ΕΙΚΟΝΩΝ» αυτό το Σάββατο συνεχίζουν το συναρπαστικό ταξίδι τους στο Ντουμπάι.

Το ρεπορτάζ ξεκινάει δυναμικά με ένα ταχύπλοο speed boat που κάνει παιχνίδια στη θάλασσα του αραβικού κόλπου με φόντο τα τεράστια ξενοδοχεία και τις κατασκευές που έχουν φτιαχτεί μέσα στη θάλασσα.

Ακολουθεί ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ για τη μεγαλοπρέπεια του Μπουρζ Αλ Αράμπ. Ο Τάσος Δούσης μπαίνει στο μοναδικό 7στερο ξενοδοχείο και το παρουσιάζει όπως δεν το έχετε δει ποτέ μέχρι σήμερα. Ακόμα παρουσιάζει κι ένα παραμυθένιο δείπνο σε ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια του κόσμου, το Αλ Μαχάλα.

Επόμενος σταθμός του ρεπορτάζ με αλλαγή σκηνικού και σαφάρι στους αμμόλοφους του Ντουμπάι. Οδηγάμε σε off road διαδρομή jeep 4X4 και buggy που γλιστράνε κυριολεκτικά πάνω στην καυτή άμμο της ερήμου. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στην περιπέτεια πάνω στους αμμόλοφους, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα ηρεμούν αφού το σαφάρι έχει και βόλτα με καμήλες στην έρημο. Το πάρτι συνεχίζεται με παραδοσιακούς χορούς στους οποίους η ομάδα διέπρεψε μαζί με τους Εμιράτις, δηλαδή τους ντόπιους χορευτές. Η βραδιά περιλαμβάνει επίσης οριεντάλ χορούς, όπως επίσης και παράξενες χορευτικές φιγούρες από δερβίσηδες με ιδιαίτερα …χαρακτηριστική εμφάνιση.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ έχει βουτιές στις παραλίες του Ντουμπάι, όπως και στις πολλές εκπλήξεις που κρύβονται πίσω από τα 5στερα ξενοδοχεία της χλιδής. 

Η ομάδα των «ΕΙΚΟΝΩΝ» ζει στη «Βενετία της Ανατολής» μέσα στο εξωπραγματικό συγκρότημα - ξενοδοχείο Μαντινά Τζουμεϊρά που για κάποιους είναι το πιο ρομαντικό, γραφικό και απίθανο μέρος στο Ντουμπάι.

Το δεύτερο μέρος του ρεπορτάζ των ΕΙΚΟΝΩΝ για το Ντουμπάι κλείνει με τη ξέφρενη νυχτερινή ζωή του Εμιράτου.   

 «ΕΙΚΟΝΕΣ»: Σάββατο 27 Ιουλίου στις 20.00 στο OPEN 

#eikonesbytasosdousis