
Ο Βαγγέλης Δρίσκας κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45 μας υποδέχεται με τα πιο εύγευστα, θρεπτικά και ξεχωριστά πιάτα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
To Σάββατο 15 Νοεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένα ζυμαρικά: σπαγγέτι με μπολονέζ μελιτζάνας και σάλτσα γραβιέρας. Φτιάχνει ένα αρωματικό και ελαφρώς πικάντικο τσάτνεϊ μήλου. Το σερβίρει με ποικιλία τυριών, αλλά και με ψαρονέφρι στο τηγάνι με μηλίτη και φασκόμηλο. Ετοιμάζει ένα διαφορετικό σαγανάκι με λουκάνικα πεπερόνε και αφράτα ψητά ντόνατς, μαζί με δύο διαφορετικές προτάσεις για το σερβίρισμα.
Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, ο chef ετοιμάζει ένα κλασικό ελληνικό πιάτο για όλη την οικογένεια: κοτόπουλο στη γάστρα με λαχανικά και χυλοπίτες. Δείχνει ό,τι χρειάζεται για τις γλυκοπατάτες και φτιάχνει μ’ αυτές μία σούπα βελουτέ, μαζί με κίτρινη κολοκύθα και άλλα υλικά έκπληξη. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ετοιμάζει ένα αφράτο και αρωματικό ανάποδο κέικ μπανόφι.
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!