12-12-2025

«Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα

CHEF STIN KOUZINA SAS SEASON 2

Ο Βαγγέλης Δρίσκας κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45 μας υποδέχεται με τα πιο εύγευστα, θρεπτικά και ξεχωριστά πιάτα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.

To Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένα ασιατικά πιάτα και φτιάχνει νουντλς με χοιρινό και σάλτσα τσίλι, ένα ξεχωριστό πιάτο από τις ασιατικές κουζίνες. Συνεχίζει με αφράτα και πεντανόστιμα μπιφτέκια κοτόπουλου με μοτσαρέλα και λεμονάτες πατάτες, αλλά και με το πιο εύκολο, πρωτότυπο και νόστιμο ντονέρ με 2 είδη κιμά. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με μία ξεχωριστή αργεντίνικη τσοκοτόρτα.

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, το επεισόδιο ξεκινάει με φαρφάλες με πέστο σπανάκι και γαρίδες, μία ξεχωριστή μακαρονάδα με ιδιαίτερη γεύση. Ο chef ψήνει μπριζόλες μπάρμπεκιου με γλυκοπατάτες για το κυριακάτικο τραπέζι και φτιάχνει λαχταριστούς πλιγουροκεφτέδες με σάλτα γιαουρτιού. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής έρχεται μία ξεχωριστή τάρτα pasteis, μία παραλλαγή στα πολύ δημοφιλή πορτογαλικά ταρτάκια.